Log in op uw klantenaccount om uw verblijf voor te bereiden

Mijn account Nog geen account? Registreer hier

gratis sneeuwgarantie

gratis sneeuwgarantie

TE WEING SNEEUW? TE VEEL SNEEUW? IK ANNULEER MIJN VERBLIJF!

Wees niet meer afhankelijk van het weerbericht en boek vanaf nu uw skivakantie zonder zorgen! Bij Pierre & Vacances is de sneeuwgarantie automatisch inbegrepen in de huurprijs. U kan uw verblijf 5 dagen voor vertrek annuleren wegens te veel of te weinig sneeuw en u krijgt uw geld terug.

TOEKENNINGSVOORWAARDEN

De Sneeuwgarantie is een garantie die wordt aangeboden aan iedereen die een verblijf heeft geboekt tijdens de “First Minute”-aanbiedingsperiode. Geldig van 11/04/2019 tot en met 25/09/2019, ook geldig voor verblijven van 11/11/2019 tot en met 03/01/2020, van 26/09/2019 tot en met 13/11/2019, van 04/01/2020 tot en met 03/04/2020, van 14/11/2019 tot en met 26/02/2020 en van 04/04/2020 tot en met 12/05/2020. Op grond hiervan kunt u annulering van uw reservering aanvragen, wanneer aan alle volgende voorwaarden wordt voldaan:

1) het verblijf dient rechtstreeks geboekt te zijn bij Pierre & Vacances: via de website www.pierreetvacances.com, rechtstreeks bij de residenties van Pierre & Vacances, of bij de reserveringscentrale, met uitsluiting van verblijven die niet rechtstreeks bij Pierre & Vacances gereserveerd zijn, maar bijv. via touroperators;

2) de reservering moet betrekking hebben op een verblijf op een locatie van de merken of labels “Pierre & Vacances” en “Pierre & Vacances Premium” in de bergen, met uitzondering van vestigingen van partners en Maeva.

WAARUIT BESTAAT DE GARANTIE

Mits voldaan is aan de hierboven in punt 2.5.1 benoemde voorwaarden, kunt u een verzoek om annulering van het verblijf indienen in geval van een gebrek of een teveel aan sneeuw, wanneer tevens aan de volgende drie voorwaarden wordt voldaan:

1) het gebrek of teveel aan sneeuw doet zich voor bij een residentie die zich bevindt op meer dan 1.400m hoogte;

2) het gebrek of teveel aan sneeuw doet zich voor tussen de 3e zaterdag van december en de 2e zaterdag van april; en

3) het gebrek of teveel aan sneeuw brengt in de vijf dagen vóór uw verblijf de sluiting mee van meer dan 2/3 van de skipistes die normaal gesproken geopend zijn bij de door u geboekte residentie. De bestemmingen die onder de sneeuwgarantie vallen, zijn (met uitzondering van de residenties van partners en Maeva): La Tania, Méribel, Les Coches, L’Alpe-d’Huez, Flaine, Andorra, Arc 1800, Arc 1950, Font Romeu, Pyrénées 2000, Courchevel, Les Menuires, Avoriaz, Val d’Isère, Vars, Aime-La-Plagne, Plagne Soleil, Belle Plagne, Tignes Val Claret, Val-Thorens, Valmeinier, Plagne 1800, Plagne Bellecôte, Isola 2000

HOE KUNT U DE SCHADE CLAIMEN?

U dient uw verblijf te annuleren bij Pierre & Vacances en daarna binnen vijf werkdagen na de gebeurtenis die leidt tot het beroep op de dekking contact op te nemen met de afdeling schadebehandeling van Europ Assistance. Hiertoe moet u uw annulering melden door ofwel direct naar de website te gaan https://pierreetvacances.eclaims.europ-assistance.com ofwel door contact op te nemen met Europ Assistance op 0 805 542 805. Europ Assistance zal u een in te vullen dossier toesturen met het verzoek om bewijzen van het gebrek of teveel aan sneeuw en het origineel van de door PVCP opgestelde annuleringsfactuur. Daarna stuurt u het dossier terug naar het adres: RDI Europ Assistance GCC Parc de la Chênaie 505, rue Claude Bernard 62320 Rouvroy, Frankrijk

HOOGTE VAN DE VERGOEDING

U ontvangt van Pierre & Vacances de betaalde aanbetalingen of alle door Pierre & Vacances onder zich gehouden bedragen (accommodatie en diensten). De schadevergoeding wordt uitbetaald met aftrek van het specifieke eigen risico dat vermeld staat in de tabel met dekkingsbedragen. Dit eigen risico geldt voor alle begunstigden. Alle toeristische diensten die onder de dekking van de Sneeuwgarantie vallen, ongeacht of deze aanvullend of opeenvolgend zijn, vormen samen een en hetzelfde verblijf, waarvoor maar één vertrekdatum wordt aangehouden: de datum die door Pierre & Vacances beschouwd wordt als de datum waarop de verzekerde diensten zijn aangevangen.

AANGEBODEN DEKKINGEN EN DEKKINGSBEDRAGEN

Annulering wegens gebrek of teveel aan sneeuw: volgens de verkoopvoorwaarden tot maximaal €6.500 per verblijf en €32.000 per gebeurtenis.
Eigen risico: 10% met een minimum van €50 per verblijf.

Even geduld...