Log in op uw klantenaccount om uw verblijf voor te bereiden

Mijn accountNog geen account? Registreer hier

De ultieme beleving

Ontdek Pierre & Vacances: Duurzame ontwikkeling

Ontdek Pierre & Vacances: Duurzame ontwikkeling
  • Home
  • Ontdek Pierre & Vacances: Duurzame ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling

Bij Pierre & Vacances doen wij er alles aan om u en uw familie samen te laten genieten! In het kader van ons beleid op het gebied van duurzame ontwikkeling, met als thema ‘Doing more together’, breiden wij onze activiteiten uit tot het behoud van het milieu in de regio’s waar u verblijft.

Samen meer doen voor het milieu

Samen meer doen voor het milieu

De natuur is van onschatbare waarde. Daarom proberen wij om de ecologische voetafdruk van onze vakantieparken en residenties te beperken.

  • Met uw hulp werken wij dagelijks aan o.a. afvalscheiding, het gebruik van schoonmaakmiddelen met een ecolabel en zuinige installaties. Iedere actie telt mee!
  • Voor u behouden wij de natuurlijke omgeving van onze vakantieparken en residenties door middel van ecologisch parkbeheer en beperkt gebruik van fytosanitaire producten.

Samen meer doen voor de regio

Samen meer doen voor de regio

Verrijk uw verblijf bij Pierre & Vacances door het cultureel erfgoed van de regio te ontdekken.

  • Onze vakantieparken en residenties zijn onderdeel van het lokale leven. Doe mee aan de activiteiten die worden georganiseerd door onze lokale partners en ontdek prachtige plaatsen! Onze teams laten u graag het beste van hun regio zien. Geniet ervan!
  • Onze vakantieparken en residenties  aan zee, in de bergen of op het platteland zijn de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van prachtige natuurgebieden. Geniet van de zuivere lucht!

GROENE SLEUTEL LABEL

Green Key

Het Groene Sleutel label (Green Key) is het eerste onafhankelijke en internationale milieulabel dat bestemd is voor duurzame toeristische accommodaties. Het label is een bewijs van ons beleid en u deelt deze verantwoordelijkheid door in onze accommodaties te verblijven.

Een onafhankelijke jury kent het label toe, volgens 6 criteria: milieubeleid, bewustmaking van klanten, beheer van water, afvalscheiding en energiebeheer, verantwoord inkopen en de verbetering van de leefomgeving.

Vandaag bezitten bijna 50 locaties het Groene Sleutel label en dit aantal neemt alleen maar toe.
      

Nagenoeg alle accommodaties met het Groene Sleutel label zijn erkend als ‘Eco-Leader’ door het internationale Green TripAdvisor programma.

Boek een residentie met het Groene Sleutel label
Even geduld...