Log in op uw klantenaccount om uw verblijf voor te bereiden

Mijn accountNog geen account? Schrijf je hier in

Zorgeloos uw zomervakantie boeken met onze Rust Garantie

Serenity

U het vertrouwen geven om bij ons te boeken en te reizen is voor ons een prioriteit. Wij zijn dan ook vastbesloten om u de gemoedsrust te bieden om flexibel te boeken en u de zekerheid te garanderen dat u ook tijdens uw verblijf veilig bent. We noemen dit onze "Rust Garantie".

Pierre et Vacances

Gratis annuleren & €1 voorschot

U flexibiliteit heeft onze prioriteit. Kies het flexibele tarief.

Pierre et Vacances

Verblijf met vertrouwen, met dank aan ons Veiligheid+motto

Onze gezondheids- en veiligheidsdeskundigen hebben samen met de relevante autoriteitengewerkt aan verhoogde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat we een hoog niveau van veiligheid kunnen garanderen tijdens uw verblijf. We hebben ons Veiligheid+ motto opgesteld, gecertificeerd door 'Hygiacare Conseil', een onafhankelijke organisatie die deskundig is op het gebied van gezondheid en hygiëne. Voor aankomst ontvangt u een e-mail met alle details van deze nieuwe gezondheidsprotocollen, zodat u van uw verblijf kunt genieten zonder u zorgen te maken over uw veiligheid.

Lees meer
Pierre et Vacances

Appartementen in ruim 165 Franse bestemmingen, mét eigen kookgelegenheid

Met zoveel bestemmingen is één ding zeker: er is genoeg keus deze zomer! Of u nu kiest voor Zuid-Frankrijk, de Provence, Bretagne of Corsica, er is voor ieder wat wils.
En onze comfortable, ruimtelijke appartementen met goed-uitgeruste keukens zorgen dat u voldoende ruimte en mogelijkheden heeft om volledig onafhankelijk te zijn en lekker op uw eigen tempo vakantie te vieren.Pierre et Vacances

90% tevreden klanten**

Bij Pierre & Vacances doen we er alles aan om te zorgen dat u kan genieten van de hoogste standaard tijdens uw verblijf, zodat u maar aan één ding denkt: wanneer u weer terug kan komen!
 

**tevredenheidsonderzoek bij 94,101 klanten na afloop van verblijf.


Even geduld...