Log in op uw klantenaccount om uw verblijf voor te bereiden

Mijn accountNog geen account? Registreer hier

Zorgeloos uw zomervakantie boeken met onze Rust Garantie

Serenity

U het vertrouwen geven om bij ons te boeken en te reizen is voor ons een prioriteit. Wij zijn dan ook vastbesloten om u de gemoedsrust te bieden om flexibel te boeken en u de zekerheid te garanderen dat u ook tijdens uw verblijf veilig bent. We noemen dit onze "Rust Garantie".

Pierre et Vacances

Gratis annuleren tot 8 dagen voor aankomst & €1 voorschot*

U flexibiliteit bieden voor zomer boekingen heeft onze prioriteit. Kies het flexibele tarief.

* Geldig voor Pierre & Vacances residenties, premium residenties & vakantieparken in Frankrijk en Spanje. Exclusief partnerresidenties. Annuleren tot 3 dagen voor aankomst voor verblijven in Frankrijk van 5 juni 2020 tot en met 2 juli 2020. Annuleren tot 8 dagen voor aankomst voor verblijven in Frankrijk van 3 juli tot en met 31 juli 2020. Opzegbaar tot 15 dagen voor aankomst voor een verblijf in Frankrijk van 1 augustus tot en met 25 augustus 2020. Annuleringsvoorwaarden voor verblijven in Frankrijk en Spanje van 26 augustus tot en met 13 november 2020, afhankelijk van de data van het verblijf en de verblijfplaatsen. Details in de verkoopvoorwaarden.

Pierre et Vacances

Verblijf met vertrouwen, met dank aan ons Veiligheid+motto

Onze gezondheids- en veiligheidsdeskundigen hebben samen met de relevante autoriteiten gewerkt aan verhoogde hygiëne- en beschermingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat we een hoog niveau van veiligheid kunnen garanderen tijdens uw verblijf. We hebben ons Veiligheid+ motto opgesteld, gecertificeerd door 'Hygiacare Conseil', een onafhankelijke organisatie die deskundig is op het gebied van gezondheid en hygiëne. Voor aankomst ontvangt u een e-mail met alle details van deze nieuwe gezondheidsprotocollen, zodat u van uw verblijf kunt genieten zonder u zorgen te maken over uw veiligheid.

Lees meer
Pierre et Vacances

Appartementen in ruim 165 Franse bestemmingen, mét eigen kookgelegenheid

Met zoveel bestemmingen is één ding zeker: er is genoeg keus deze zomer! Of u nu kiest voor Zuid-Frankrijk, de Provence, Bretagne of Corsica, er is voor ieder wat wils.
En onze comfortable, ruimtelijke appartementen met goed-uitgeruste keukens zorgen dat u voldoende ruimte en mogelijkheden heeft om volledig onafhankelijk te zijn en lekker op uw eigen tempo van uw vakantie te genieten.Pierre et Vacances

90% tevreden klanten**

Bij Pierre & Vacances doen we er alles aan om te zorgen dat u kan genieten van de hoogste standaard tijdens uw verblijf, zodat u maar aan één ding denkt: wanneer u weer terug kan komen!
 

**tevredenheidsonderzoek bij 94,101 klanten na afloop van verblijf.


Even geduld...