Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Residentie Rocha Brava

Uw residentie in een schitterende groene omgeving op de top van de steile rotskust
Urbanização Rocha Brava Praia do Carvoeiro, 8401-908 Carvoeiro, Portugal
Kaart bekijken
Geniet van
  • Een groen domein boven op een helling en op slechts 3 km van het charmante dorp Carvoeiro.
  • De residentie bestaat uit charmante, naast elkaar liggende huisjes in de typische architectuur van de Algarve.
  • Een rustige en veilige omgeving, en een Kidsclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar, ideaal voor gezinsvakanties.
Voordelen van de residentie
  • Aan zee
  • Buitenzwembad
  • Halfpensionarrangement
  • WiFi beschikbaar in de accommodaties
  • Parkeren
Boek uw vakantie
2 nachten van 20/12/2019 tot 22/12/2019
Pierre & Vacances
Residentie Rocha Brava
2 nachten van 20/12/2019 tot 22/12/2019

Accommodatie niet beschikbaar op deze data

Data toevoegenData toevoegenData toevoegen

Omgeving Carvoeiro

Alle activiteiten en evenementen in de omgeving Carvoeiro

Ontdek de verscheiden rijkdom van de Algarvestreek die in het zuiden van Portugal ligt, 3 km ten oosten van Carvoeiro tussen Faro (65 km) en Portimão (18 km):

- De stranden van Vale de Centeanes (1 km), van Carvalho (2 km) en van Carvoeiro (3 km).
- Het schilderachtige dorp Carvoeiro (3 km), met de steile rotsachtige kust, en het karakteristieke landschap van de Algarve: vissershuisjes, restaurants, en niet te vergeten de talrijke vissersboten die zee-excursies aanbieden.
- De grotten van Benagil (3 km): het strand van Benagil en zijn schitterende, in de rots uitgesleten zeegrotten is een verplicht uitstapje tijdens uw verblijf. Te voet te ontdekken vanaf het strand of met een boot.
- Carvoeiro (3 km): Op de steile rotskust boven de zee treffen we restanten aan van de verdedigingsmuren van het uit de 17e eeuw daterende fort Nossa Senhora da Conceição (Onze Moeder van de Ontvangenis) en in de directe omgeving van het dorp moet u zeker de door de Atlantische Oceaan gevormde grillige rotsformaties van Algar Seco bewonderen, alsmede het Terras der Geliefden.
- Ferragudo (12 km): Dit oude vissersdorpje heeft haar pittoreske karakter behouden en bestaat uit een wirwar van trapsgewijs boven elkaar gelegen huizen met witgekalkte gevels, met weer daarboven een op de heuvel gebouwde kerk.
- Portimão (18 km): in de monding van de Alvor, een van de populairste steden van de Algarve. Het estuarium is de favoriete schuilplaats van veel soorten trekvogels, maar tegelijkertijd een winningsplaats van zout en schaal- en schelpdieren. In de haven wemelt het van gereputeerde restaurants, waar u de lokale specialiteiten op basis van vis, en schaal- en schelpdieren kunt proeven, en niet te vergeten traditionele desserts, zoals 'morgados', 'bolas de ovo' (eierballen) en 'figos cheios' (gevulde vijgen) met vijgen en amandelen. Ook kunt u rondneuzen in de schilderachtige boetiekjes in de oude stad, waar lokaal ambachtswerk op basis van kant en vlechtwerk valt te bewonderen. Ook te bezichtigen in de omgeving van Portimao: de overblijfselen van een Romeinse villa op de archeologisch vindplaats Abicada.
- Portugal is bij uitstek een bestemming voor golfsportvakanties, en het land telt veel banen waarvan sommige het decor vormen van beroemde internationale competities; ze zijn ontworpen door gerenommeerde architecten): Vale de Milho (500 m), Gramacho (4 km), Vale da Pinta (4 km).

Ontdek uw vakantie
De residentie
De voorzieningen
De accommodaties
Even geduld...