Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer7 nachten van 06/10/2022 tot 13/10/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 413
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer7 nachten van 06/10/2022 tot 13/10/2022
Pierre & Vacances Villages
Vakantiepark Terrazas Costa del Sol
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer7 nachten van 06/10/2022 tot 13/10/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf413
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Terrazas Costa del Sol

5

37.8 %

4

29.2 %

3

15.9 %

2

6.4 %

1

10.7 %
3.8

Goed

1619 beoordelingen

angelique strijland

il y a 4 weken surG_Google Google

4/5

Uitzicht is geweldig, nette appartement.kreeg alleen een center parks gevoel, schreeuwende mensen en lawaaierig.

Kitty Boets

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

We hadden een heel erg ruim 4 kamer appartement dat bestond uit 2 etages. 2 badkamers met daarin een hele fijne douche, douchegel en shampoo. Badhandoeken waren heerlijk zacht en schoon. De vieuw vanaf het balkon was spectaculair..uitzicht op Gibraltar en marokko! Jammer was dat je bij de service voor parkeren en het kluisje extra moest betalen en dat we geen wifibereik hadden. De zwembaden waren druk met veel kleine kinderen dus en alleen open tussen 10.00 en 20.00, hier hebben we dus weinig gebruik van gemaakt. Gelukkig hadden we een fijne nieuwe auto via clickrent waar we veel mee hebben kunnen touren. Estepona is ongelooflijk mooi en het eten is heerlijk en betaalbaar!

Beoordeling 2022-09-04 08:50:40

Dear Kitty, Thanks for sending us this rating of your stay. We are sorry your stay was not as enjoyable as we would have liked. However, we would be interested in knowing how we could have improved on your time with us. We look forward to welcoming you back. Best regards, General Manager

Olaf Molenaar

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

Mooie appartementen. 2 leuke zwembaden. Echt een familie park. Een nadeel was wel dat de roomservice om de 5 dagen zou komen. Toch kwamen ze de eerste keer op dag 10, veel te laat dus. Wat wel een aanrader is, is om een auto te huren, je zit midden in de bergen. En on er te komen moet je een steile berg op. Mooie omgeving echt veel te doen ook.

r. kasmi

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Receptie is vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn goed en schoon. Jammer van de wifi (heel slecht tot geen).

J.P. van der Wijk

il y a 2 maanden surG_Google Google

3/5

Prachtig uitzicht vanaf ons 3 kamer appartement op de rots van Gibraltar. Leuk park maar niet veel animatie/ te doen voor de kinderen. Zwembaden wel erg goed. Ook word het park en de tuinen netjes bijgehouden. Mooie omgeving en lekker eten(niet op het park gegeten). Airco van de kamers was erg goed. Voor herhaling vatbaar mits er groot onderhoud aan de huizen word uitgevoerd.

Beoordeling 2022-08-06 11:50:07

Beste gast, Bedankt voor deze review. Het verheugt ons te lezen dat jullie tevreden waren over ons park en het uitzicht uit jullie accommodatie. We zijn blij dat deze zaken en de faciliteiten in het park konden bijdragen tot een aangenaam verblijf. We noteren jullie punten ter verbetering en gaan ermee aan de slag. Bedankt om jullie ervaring met ons te delen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, General Manager

Even geduld...