Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Residentie Asterias Village Resort

Uw accommodatie op een groot bruisend domein
Asterias Village Resort 59, Evropis Street Piskopiano, Hersonissos, 70014 Piskopiano, Griekenland
Kaart bekijken
Geniet van
  • De nabijheid van de dorpen Koutoulafari (300 m) en Piskopiano (150 m).
  • Karakteristieke dorpen met veel winkeltjes, restaurants en bars.
  • Een zwembad van 300 m² met kinderbad.
Voordelen van de residentie
  • Buitenzwembad
  • Halfpensionarrangement
  • WiFi beschikbaar in de accommodaties
  • Parkeren
Boek uw vakantie
Studio Standaard 2 volwassenen + 1 kind (jonger dan 12 jaar) 2 nachten van 01/04/2020 tot 03/04/2020
Pierre & Vacances
Residentie Asterias Village Resort
Studio Standaard 2 volwassenen + 1 kind (jonger dan 12 jaar) 2 nachten van 01/04/2020 tot 03/04/2020
-19%
vanaf 79 € 98
Bekijk prijzen

Omgeving Piskopiano

Alle activiteiten en evenementen in de omgeving Piskopiano

De residentie Asterias ligt tussen de twee karakteristieke dorpen Koutouloufari (300 m) en Piskopiano (150 m), en op maar 1,5 km van Chersonissos. De stad Chersonissos staat bekend als een plaats waar luxe en traditie samengaan. Dit is de ideale combinatie van archeologische rijkdommen, kloosters, kerken en de blauwe gloed van de zee.

- De hoofdstad Heraklion (10 km): de stad wordt omgeven door Venetiaanse vestingmuren waar u heerlijk kunt wandelen, en het panorama is zeer de moeite waard. Vanaf de koepel van het Venetiaanse* fort boven de haven hebt u een adembenemend uitzicht op de baai. Het archeologisch museum waar u alles te weten komt over de Minoïsche beschaving en Kreta in de loop der tijden, het in een Byzantijnse kerk gehuisveste museum van iconen en heilige voorwerpen, met onder meer het werk van Damaskinos, meester van de grootste Kretenzische kunstenaar: El Greco. Het El Greco-park is een oase van rust, en op een steenworp afstand hiervan ligt de Morosini-fontein en haar pittoreske buurt, en tot slot de Agios Minas-kathedraal.
Ook kunt u zich begeven in het bruisende nachtleven van Kreta en genieten van de talrijke bars en restaurants ... en niet te vergeten de grote markt met een groot aanbod aan streekproducten en ambachtelijk vervaardigde producten.

De mooiste stranden zijn Sfinari (in het westen), Phalassarna in het noordwesten, Balos Beach op het schiereiland Gramvoussa (noordwesten), Sfinari (westen), Elafonissi (zuidwesten), Vaî (noordoosten) en die ten zuiden van Red Beach in Matala.

- Het Paleis van Knossos (30 km): dit is het grootste van de 4 Minoïsche paleizen, en in de eerste plaats een belangrijk archeologisch oord dat getuigt van de grootsheid en het raffinement van de Minoïsche en Myceense beschavingen.

- Het dorp Zaros en het meer dat omringd is door bergen (54 km): een andere omgeving en de ontspannen manier van leven beschrijven perfect dit kleine dorp te midden van de bergen. Zaros, dat zich in het departement Heraklion bevindt, is perfect voor wandelaars en trekkingliefhebbers. Het Votomos-meer is de perfecte plek om te wandelen. De bars en kroegen zullen in de smaak vallen bij liefhebbers van 'dolce far niente'. U kunt er smullen van de beroemde forellen, die afkomstig zijn van de viskwekerijen in de omgeving.
Overige bezienswaardigheden: het klooster van Vrondissi en de kloof van Rouvas (let op: bergachtig terrein, uitsluitend voor ervaren wandelaars).

- Het Paleis van Phaistos (67 km): na Knossos de tweede grootste Minoïsche vindplaats op het eiland Kreta.

- De archeologische site Gortys (60 km) met haar Romeinse ruïnes, waar u ook de overblijfselen van de Basiliek van de heilige Titus kunt bekijken en de 'Wetten van Gortys' over familierechten die op een muur staan gegraveerd.

- De stad Chersonissos en haar oude haven (19 km).

- Malia (29 km): badplaats met schitterende stranden en een leuk dorpje met discotheken, bars, tavernes, en de mogelijkheid om watersporten te beoefenen, maar eveneens een archeologische vindplaats met het Malia-paleis (één van de Minoïsche paleizen van Kreta met een centrale binnenplaats, koninklijke appartementen, voorraadkamers en ceremoniële ruimtes).

- Matala (75 km): een dorp dat in de jaren 60 en 70 dé plek was voor hippies, die in de natuurlijke grotten en andere spelonken onderdak vonden. Deze zijn overdag te bezoeken, net als de kust en de baai.

Ontdek uw vakantie
De residentie
De voorzieningen
De accommodaties
Even geduld...