Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer - Terras of balkon7 nachten van 08/04/2023 tot 15/04/2023
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
-20%
vanaf 436€ 544
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer - Terras of balkon7 nachten van 08/04/2023 tot 15/04/2023
Pierre & Vacances
Residentie Le Domaine du Bois de la Gree
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer - Terras of balkon7 nachten van 08/04/2023 tot 15/04/2023
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
-20%
vanaf436€544
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Le Domaine du Bois de la Gree

5

36.3 %

4

41.3 %

3

14.0 %

2

4.9 %

1

3.5 %
4.0

Zeer goed

716 beoordelingen

Marc Van Loon

il y a 5 maanden surG_Google Google

5/5

Een heerlijk vakantiepark, huisjes zijn ruim, prima in orde en van alle comfort voorzien. Receptie : zeer vriendelijk onthaal, onberispelijke service ! Wij boeken opnieuw bij Pierre et Vacances.

Beoordeling 2022-07-01 14:56:52

Hallo Marc Van Loon,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze parken te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Edu Groen

il y a 5 maanden surG_Google Google

5/5

Fijne vakantie gehad. Personeel receptie heel vriendelijk en behulpzaam. Schone huisjes. Fijn zwembad. Verder geen faciliteiten, supermarkt op 1 km.

Beoordeling 2022-07-01 15:00:39

Hallo Edu Groen,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze parken te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Irene Beunckens

il y a 8 maanden surG_Google Google

4/5

Heel goed in rustig seizoen, anders nogal lawaaierig, verblijf volledig in orde en proper

Beoordeling 2022-05-11 08:21:00

Hallo Irene Beunckens,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is verheugd te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken ernaar uit om u snel weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groeten,

Het Pierre & Vacances team

Christian Pasquiet

il y a 4 dagen surG_Google Google

4/5

Ideal location for exploring the surrounding area. The equipment of the apartments is perfect. The place is highly recommended...

Benjamin Haton

il y a 2 weken surG_Google Google

4/5

The residence is top with the swimming pool and the various services just to review pastry level because given the price they are not at the top and Just one downside that we had PMR accommodation and we cannot put 2 umbrella beds in a bedroom (twin) the sockets were at the height of the children and no bathtub so not the best with children. Especially since we were called 1 week before and we specified this information that we need to put 2 travel cots. But for a weekend it's okay.

Beoordeling 2022-11-16 14:59:08

Merci d'avoir pris le temps de nous écrire, Benjamin !

Vos retours nous sont précieux ! Ceux-ci nous permettent de toujours nous améliorer. Vos remarques ont été transmises à nos équipes dédiées, afin de vous accueillir prochainement, de la meilleure des façons qu'il soit !

Nous sommes ravis que vous ayez passé un agréable week-end parmi nous ! Ce fut un plaisir de vous accueillir !

Nous espérons que vous nous renouvellerez votre confiance, très bientôt 😉.

Belle journée !

L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...