Boek uw vakantie
Studio Standaard 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon2 nachten van 06/10/2022 tot 08/10/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 127
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Studio Standaard 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon2 nachten van 06/10/2022 tot 08/10/2022
Pierre & Vacances
Residentie Le Green Beach
Studio Standaard 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon2 nachten van 06/10/2022 tot 08/10/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf127
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Le Green Beach

5

39.7 %

4

40.0 %

3

12.0 %

2

4.9 %

1

3.4 %
4.1

Zeer goed

710 beoordelingen

Kevin Wouters

il y a 2 weken surG_Google Google

3/5

Goede locatie, buitenzwembad en speeltuinen zijn prima, huisjes zijn klein en aan vernieuwing toe. Verder vriendelijk personeel, zowel aan de balie als bij de onderhoudsploeg.

Beoordeling 2022-09-21 10:29:48

Hallo Kevin Wouters, Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in onze residentie goed is verlopen. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams. We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties ! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Frans Sitvast

il y a 3 maanden surG_Google Google

4/5

Leuke 'Normandische' huisjes in rustig park bij uitgebreid net golfterrein Omaha Beach Golf...

Beoordeling 2022-07-12 08:51:22

Hallo Frans Sitvast, Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer in onze residenties te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Richard Robberecht

il y a 3 maanden surG_Google Google

5/5

Midweek geweest. Mooi park. Lekker zwembad. Huisje heeft iets onderhoud nodig. Maar prima uitvalsbasis voor tripjes in normandie. Enige echte minpunt zou zijn dat het helaas niet lopend te doen is naar dorp, bakker en restaurants

Beoordeling 2022-07-01 15:05:19

Hallo Richard Robberecht, Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in ons park goed is verlopen. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams. We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze parken! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Scalle Swaelens S

il y a 5 maanden surG_Google Google

3/5

Huisjes zijn aan de kleine kant, wifi werkt niet

Beoordeling 2022-05-11 08:00:07

Hallo Scalle Swaelens, Dank u voor uw commentaar, we zijn blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons park. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de relevante teams. We kijken er naar uit om u weer te zien in onze parken! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Fred van Koningsbrugge

il y a 1 jaar surG_Google Google

4/5

Leuke locatie in een mooie omgeving. Prachtige golfterreinen, heerlijke zwembaden. WiFi echter zeer matig en traag. Parkeerplekken erg krap.

Even geduld...