Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras - Wijk Domaine du Moulin2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 120
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras - Wijk Domaine du Moulin2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
Pierre & Vacances
Residentie Le Domaine de Bourgenay
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras - Wijk Domaine du Moulin2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf120
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Le Domaine de Bourgenay

5

38.8 %

4

36.3 %

3

14.7 %

2

4.6 %

1

5.6 %
4.0

Zeer goed

1260 beoordelingen

Hans van Steijn

il y a 1 maand surG_Google Google

3/5

Leuke kerk van buiten, maar binnen valt hij tegen

Daniel Fifi

il y a 2 maanden surG_Google Google

3/5

Prima omgeving , service prima , huis trekt op niets , een schande

Beoordeling 2022-09-21 10:32:17

Hallo Daniel Fifi,

Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens was en wij verontschuldigen ons daarvoor.

Bij Pierre & Vacances beloven we u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat we het ons altijd aantrekken als we niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen.

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldoet.

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Mathias dl

il y a 4 maanden surG_Google Google

1/5

Geen wc papier 🧻

Beoordeling 2022-07-05 09:28:27

Hallo Mathias dl,

Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens was en wij verontschuldigen ons daarvoor.

Bij Pierre et Vacances beloven we u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat we het ons altijd aantrekken als we niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen.

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldoet.

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Michael Jansen

il y a 2 jaren surG_Google Google

3/5

Was wel aardig, heel klein en gedateerde huisjes

willy claes

il y a 3 jaren surG_Google Google

5/5

Geweldig groot domein en op maat gemaakt voor gezinnen met kinderen , huisjes wel wat aan de krappe kant , neem een huisje voor enkele personen meer.

Even geduld...