Boek uw vakantie
Studio Standaard 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon1 nacht van 26/09/2022 tot 27/09/2022
Boek uw vakantie
Studio Standaard 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon1 nacht van 26/09/2022 tot 27/09/2022
Pierre & Vacances
Residentie Les Embruns
Studio Standaard 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon1 nacht van 26/09/2022 tot 27/09/2022

vanaf85
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Embruns

5

30.9 %

4

28.6 %

3

20.7 %

2

8.2 %

1

11.6 %
3.6

Goed

353 beoordelingen

S Wy

il y a 2 maanden surG_Google Google

3/5

Grappig maar moet nog echt een volwassen outlet worden. Geen vergelijk met la vallee village marne la vallee en bataviastad lelystad.

Beoordeling 2022-08-11 09:54:07

Hallo S Wy, Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens was en wij verontschuldigen ons daarvoor. Bij Pierre & Vacances beloven we u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat we het ons altijd aantrekken als we niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen. Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Carole Faure

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

Friendly team. Residence a bit dated but clean. Correct studio. The only downside small balcony for 2 people

Catherine Berg

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

Very nice residence well located very pleasant welcome and the studios very well

Beoordeling 2022-09-14 19:36:48

Merci Catherine d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Cora Goicea

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

Clean and nice, 5 mins walk from the beach

Beoordeling 2022-09-21 10:33:00

Hello Cora Goicea, We are pleased to read that you enjoyed your stay and we thank you for your feedback. We look forward to seeing you again in our residences! The Pierre & Vacances team

Isabelle Azemar

il y a 2 weken surG_Google Google

5/5

What more could you ask for 250m from the beach

Beoordeling 2022-09-13 15:13:00

Merci Isabelle d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...