Boek uw vakantie
Kamer Standaard Tweepersoonskamer1 nacht van 27/06/2022 tot 28/06/2022
Boek uw vakantie
Kamer Standaard Tweepersoonskamer1 nacht van 27/06/2022 tot 28/06/2022
Pierre & Vacances
Hotel El Puerto
Kamer Standaard Tweepersoonskamer1 nacht van 27/06/2022 tot 28/06/2022

vanaf96
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Hotel El Puerto

5

36.6 %

4

32.4 %

3

17.9 %

2

5.3 %

1

7.9 %
3.8

Goed

1904 beoordelingen

Aleksandra Dubajic

il y a 1 week surG_Google Google

4/5

Perfecte locatie aan het strand midden in het bruisende centrum. Leuke schone kamers met vriendelijke bediening.

Wil Brouwer

il y a 1 maand surG_Google Google

2/5

De hotelkamers vielen er tegen. Geen minibar, alleen tegen flinke betaling, te weinig kastruimte, kindertoilet, bed ging stuk, geen zitje, schuifdeur met hoop lawaai, erg gehorig allemaal, liften steeds" out of order" Personeel erg gestressed over mondkapjes..telefoon was afgesloten. Positief zijn wij over het ontbijt. En ligging van het hotel.

Beoordeling 2022-05-16 11:50:25

Beste meneer Brouwer, We danken u voor uw feedback. Fijn dat jullie tevreden waren over ons ontbijt. Het betreurt ons echter dat de kwaliteit van onze bedden niet naar wens was en dat jullie last hadden van geluid. We excuseren ons voor het ongemak. We nemen jullie opmerkingen ter harte en zullen kijken wat we kunnen veranderen. Hartelijke groet, José Luis Saíz Director General / General Manager

Rene Houwaard

il y a 3 maanden surG_Google Google

4/5

Dakterras was super. Geweldig personeel. Drankjes ok

Beoordeling 2022-03-16 12:51:44

Dag Rene Houwaard, Bedankt voor de hoge score die u gaf aan ons hotel. Het verheugt ons dat u tevreden was over de service. We zijn u graag terug van dienst tijdens een eventueel volgend bezoek. Het was een plezier jullie te mogen ontvangen en hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet, José Luis Saíz Director General / General Manager

Eric Dinkla

il y a 3 maanden surG_Google Google

5/5

Prima hotel en de Sky Bar is ook goed

Beoordeling 2022-03-13 10:50:17

Beste Eric Dinkla, Heel erg bedankt voor uw mooie score! Het verheugt ons dat u een fijn verblijf heeft gehad in ons hotel. Hopelijk tot ziens, José Luis Saíz, General Manager

Mariëtte Wegman

il y a 7 maanden surG_Google Google

3/5

Hotel ligt aan de zee, zeezicht is een aanrader. Kamers zijn ok, maar gehorig. Ligging in het centrum.

Even geduld...