Boek uw vakantie
Vakantiehuis Superieur 4 personen - 2 slaapkamers - Privézwembad2 nachten van 21/05/2022 tot 23/05/2022
Boek uw vakantie
Vakantiehuis Superieur 4 personen - 2 slaapkamers - Privézwembad2 nachten van 21/05/2022 tot 23/05/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Vesna Rossa
Vakantiehuis Superieur 4 personen - 2 slaapkamers - Privézwembad2 nachten van 21/05/2022 tot 23/05/2022

vanaf718
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Vesna Rossa

5

59.3 %

4

14.8 %

3

7.4 %

2

0.0 %

1

18.5 %
4.0

Zeer goed

27 beoordelingen

Martin Hardenberg

il y a 6 maanden surG_Google Google

3/5

Modern en comfortabel toeristen gevangenis. Indeling van het huis is prima. De inventaris laat te wensen over net als de netheid van dit 5 sterren résidence. De huizen staan dicht op elkaar met een schutting als afscheiding waardoor ik licht claustrofobisch werd (net genoeg om te luchten). Op 5 minuten lopen van het strand van Cala Rossa ( wat er mooi en relatief rustig is)

Beoordeling 2022-04-30 15:43:58

Dear Sir Thanks for your feedback. Large volume both inside and outside (terrace >100m2 + Small garden) are much appreciated by our clients. Fully equipped with top quality couch, kitchen, bed... The fence offers security feeling for many clients which are happy to feel like home.

Cédric VILLA

il y a 4 dagen surG_Google Google

5/5

Julien Millot

il y a 6 maanden surG_Google Google

3/5

Beoordeling 2022-04-30 15:44:44

Cher Monsieur Nous vous remercions pour votre retour et serions ravis d'échanger sur vos irritants pour offrir une prestation toujours meilleure. La direction

Virginie Nardy

il y a 7 maanden surG_Google Google

1/5

Beoordeling 2022-04-30 15:48:39

Chère Madame Nous vous remercions pour votre retour et sommes navrés de la déconvenue exogène à notre prestation. Dans le cas décrit, nous vous avons localement accompagné pour les démarches à suivre pour une efficacité maximum. La direction

Yoel Tordjmane

il y a 9 maanden surG_Google Google

1/5

Thieves, go to the hotel it's much better than it is hoaxed, must say 5 star, it's a shame

Beoordeling 2022-04-30 16:05:47

Cher Monsieur Je ne retrouve pas votre nom dans les clients ayant séjourné dans notre établissement. La direction

Even geduld...