Boek uw vakantie
Appartement Standaard 6 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek3 nachten van 24/06/2022 tot 27/06/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 6 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek3 nachten van 24/06/2022 tot 27/06/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie L'Ecrin des Neiges
Appartement Standaard 6 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek3 nachten van 24/06/2022 tot 27/06/2022

vanaf257
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen L'Ecrin des Neiges

5

37.4 %

4

40.0 %

3

9.6 %

2

8.7 %

1

4.3 %
4.0

Zeer goed

115 beoordelingen

Cornelis Zijlstra

il y a 3 maanden surG_Google Google

4/5

Prima appartement. Zorg dat je een appartement boekt dat 2 personen mee kwijt kan dan de groep. De bedbanken zijn prima, maar kosten veel ruimte..

Beoordeling 2022-05-10 13:03:08

Hallo Cornelis Zijlstra, Dank u voor uw commentaar, we zijn blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons park. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de relevante teams. We kijken er naar uit om u weer te zien in onze parken! Met vriendelijke groet, Het Center Parcs team

Tjerre Bellemakers

il y a 2 jaren surG_Google Google

2/5

Het was ons niet goed bevallen, de weg naar het appartement niet ijsvrij, sommige stopcontacten werken niet, 2de jaar op rij dat we iets kapot hadden in het appartement. Dit keer was het broodrooster kapot. Wel op dezelfde dag gewisseld. 5/10

Corne Verschoor

il y a 3 jaren surG_Google Google

5/5

Wat een fijne vakantie hebben we gehad! Bij aankomst zijn we goed ontvangen en voelde ons daardoor zeer welkom. We hebben zelfs een groter appartement gekregen dan geboekt. De bedden en linnengoed waren boven verwachting. Waardoor we lekker konden slapen. Uitzicht op de piste was prachtig. En met de gratis pendelbus die om de 15 minuten langs komt, is de piste (+/- 500 meter verder) uitstekend te bereiken. Een aanrader is, om je ski spullen te huren bij Skiset Deep Snow. Bedankt voor onze fijne verblijf.

Marta Fackovič

il y a 3 weken surG_Google Google

5/5

Beoordeling 2022-05-10 13:02:23

Hello Marta Fackovič, Thank you for taking the time to write to us! The whole team is delighted to read that your stay went well. We look forward to seeing you again soon in our residences! Kind regards, The Pierre & Vacances team

Xavier Dumonceau

il y a 3 weken surG_Google Google

5/5

Underground parking, very pleasant welcome. At the foot of an elevator to go to the city center. Only downside for us, very far from the kindergarten.

Beoordeling 2022-04-27 14:11:29

Bonjour Xavier Dumonceau, Nous vous remercions pour votre commentaire et nous sommes ravis que votre séjour au sein de notre résidence se soit bien déroulé. Nous sommes très attentifs à vos retours qui permettent de nous améliorer. Soyez assuré que votre message sera remonté aux équipes concernées. Au plaisir de vous revoir prochainement dans l’une de nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...