Boek uw vakantie
Appartement 8 personen - 3 slaapkamers2 nachten van 02/12/2022 tot 04/12/2022
Boek uw vakantie
Appartement 8 personen - 3 slaapkamers2 nachten van 02/12/2022 tot 04/12/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie L'Ecrin des Neiges
Appartement 8 personen - 3 slaapkamers2 nachten van 02/12/2022 tot 04/12/2022

vanaf480
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen L'Ecrin des Neiges

5

38.3 %

4

39.2 %

3

9.2 %

2

9.2 %

1

4.2 %
4.0

Zeer goed

120 beoordelingen

Cornelis Zijlstra

il y a 7 maanden surG_Google Google

4/5

Prima appartement. Zorg dat je een appartement boekt dat 2 personen mee kwijt kan dan de groep. De bedbanken zijn prima, maar kosten veel ruimte..

Beoordeling 2022-05-10 13:03:08

Hallo Cornelis Zijlstra, Dank u voor uw commentaar, we zijn blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons park. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de relevante teams. We kijken er naar uit om u weer te zien in onze parken! Met vriendelijke groet, Het Center Parcs team

Tjerre Bellemakers

il y a 2 jaren surG_Google Google

2/5

Het was ons niet goed bevallen, de weg naar het appartement niet ijsvrij, sommige stopcontacten werken niet, 2de jaar op rij dat we iets kapot hadden in het appartement. Dit keer was het broodrooster kapot. Wel op dezelfde dag gewisseld. 5/10

Corne Verschoor

il y a 3 jaren surG_Google Google

5/5

Wat een fijne vakantie hebben we gehad! Bij aankomst zijn we goed ontvangen en voelde ons daardoor zeer welkom. We hebben zelfs een groter appartement gekregen dan geboekt. De bedden en linnengoed waren boven verwachting. Waardoor we lekker konden slapen. Uitzicht op de piste was prachtig. En met de gratis pendelbus die om de 15 minuten langs komt, is de piste (+/- 500 meter verder) uitstekend te bereiken. Een aanrader is, om je ski spullen te huren bij Skiset Deep Snow. Bedankt voor onze fijne verblijf.

fab otg

il y a 4 weken surG_Google Google

5/5

Very nice place, apparently beautiful

Beoordeling 2022-08-31 15:01:42

Merci Fab d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉 ! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Nathalie Papier

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Very nice residence, spacious and clean apartment

Beoordeling 2022-08-24 13:59:00

Merci d'avoir pris le temps de partager votre avis Nathalie 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...