Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 03/10/2022 tot 05/10/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 03/10/2022 tot 05/10/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Le Coteau et la Mer
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 03/10/2022 tot 05/10/2022

vanaf158
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Le Coteau et la Mer

5

56.7 %

4

32.3 %

3

8.2 %

2

1.8 %

1

1.1 %
4.4

Zeer goed

282 beoordelingen

Tamara Van Maurik

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Het was in een woord geweldig, recht aan zee dus een prachtig uitzicht.

Beoordeling 2022-09-21 10:40:30

Hallo Tamara Van Maurik, Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze parken te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Phillip de Bsuze

il y a 3 jaren surG_Google Google

2/5

Wij verbeleven in een 4 persoon appartement 1 week voor augustes (dus de prijzen waren 'laag' €700 vpor 4 nachten, vind ik toch ook al redelijk prijzig). Wij hadden geluk met het gebouw, wij hadden een goed uitzicht, de meeste standaard kamers overigens niet die hadden een kamer aan de andere kant van de weg. De kamer zelf was oke, persoonlijk vind ik het geen premium waard (vaker in premium geslapen). Alleen op de badkamer waren de kitranden op en was t zwart, slordig dus. Al met al vond ik het een slordig gebouw voor een te dure prijs! Dit is een gewone p&v naar mijn gevoel, geen premium.

Beoordeling 2019-09-06 08:24:55

Beste Phillip, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review over uw verblijf op onze residentie Le Coteau et la Mer. Wij vinden het jammer dat u het gebouw als slordig heeft ervaren. Het is namelijk wel een recente residentie. Wat fijn dat u het had getroffen met het uitzicht op zee en dat de kamer over het algemeen is bevallen. Wat betreft de kitranden: hier gaan wij iemand naar laten kijken die het op kan lossen. Wij hopen dat u verder van de vakantie heeft genoten in het prachtige Bretagne en dat u vele mooie uitstapjes heeft gemaakt in de omgeving. Bretagne is zeker een regio die een onvergetelijke indruk achterlaat. Met vriendelijke groet, Pierre & Vacances Résidence Le Coteau et la Mer team

Daniel baran

il y a 2 weken surG_Google Google

4/5

apartment seen sea we were able to eat morning noon and evening on the balcony on the 1st floor which is well protected. the superb apartment but two small beds in the bedrooms for a couple is a shame. Otherwise we had a great stay. And the reception at the reception is at the top always with a smile

The Punisher

il y a 1 maand surG_Google Google

3/5

Positive points good location sea view, the interior of the apartment is clean. On the other hand for the negative points the outside when it is not very clean, a good refreshment would not be superfluous. For the apartments on the top floor there is no roof above the balconies so it is impossible to enjoy them if it is raining. There are few dishes so have to send the dishwasher half full.

Beoordeling 2022-09-06 12:51:50

Merci pour votre commentaire. Nous sommes ravis que votre séjour au sein de notre résidence se soit bien déroulé. Très attentifs à vos retours qui permettent de nous améliorer, votre message a bien été remonté aux équipes concernées. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Nicolas Guillemot

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

I don't want to advertise... It's actually a great place but 🤫

Beoordeling 2022-08-31 13:15:04

Merci Nicolas d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...