Boek uw vakantie
Appartement Standaard 3 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 23/05/2022 tot 25/05/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 3 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 23/05/2022 tot 25/05/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Le Coteau et la Mer
Appartement Standaard 3 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 23/05/2022 tot 25/05/2022

vanaf208
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Le Coteau et la Mer

5

56.2 %

4

32.6 %

3

8.2 %

2

1.9 %

1

1.1 %
4.4

Zeer goed

267 beoordelingen

Phillip de Bsuze

il y a 2 jaren surG_Google Google

2/5

Wij verbeleven in een 4 persoon appartement 1 week voor augustes (dus de prijzen waren 'laag' €700 vpor 4 nachten, vind ik toch ook al redelijk prijzig). Wij hadden geluk met het gebouw, wij hadden een goed uitzicht, de meeste standaard kamers overigens niet die hadden een kamer aan de andere kant van de weg. De kamer zelf was oke, persoonlijk vind ik het geen premium waard (vaker in premium geslapen). Alleen op de badkamer waren de kitranden op en was t zwart, slordig dus. Al met al vond ik het een slordig gebouw voor een te dure prijs! Dit is een gewone p&v naar mijn gevoel, geen premium.

Beoordeling 2019-09-06 08:24:55

Beste Phillip, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review over uw verblijf op onze residentie Le Coteau et la Mer. Wij vinden het jammer dat u het gebouw als slordig heeft ervaren. Het is namelijk wel een recente residentie. Wat fijn dat u het had getroffen met het uitzicht op zee en dat de kamer over het algemeen is bevallen. Wat betreft de kitranden: hier gaan wij iemand naar laten kijken die het op kan lossen. Wij hopen dat u verder van de vakantie heeft genoten in het prachtige Bretagne en dat u vele mooie uitstapjes heeft gemaakt in de omgeving. Bretagne is zeker een regio die een onvergetelijke indruk achterlaat. Met vriendelijke groet, Pierre & Vacances Résidence Le Coteau et la Mer team

Nadine Gicquel

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

Awesome

simin •

il y a 2 weken surG_Google Google

4/5

The room have perfect view of the sea, clean and the swimming tool is really nice. 2 negative point : the wifi in the appartement is horriable, you can do nothing with and internet in the village is very low, be prepare to spend your holidays deconnected. the landary room have no clear intruction of usage, we lost 6€ due to the wrong manipulation and no refund.

Beoordeling 2022-05-10 15:12:46

Hello Simin, Thank you for your comment, we are pleased to read that you enjoyed your stay in our park. Your feedback is very important to improve the quality of our services. Please be assured that your message will be passed on to the relevant teams. We look forward to seeing you again in our parks! Kind regards, The Pierre & Vacances team

élodie G

il y a 2 weken surG_Google Google

5/5

Sandra Daviet

il y a 3 weken surG_Google Google

5/5

Beautiful place, the apartments are good, a little small but enough for a holiday, the magnificent view, ideal for rest.

Beoordeling 2022-04-28 15:24:14

Bonjour Sandra Daviet, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos parcs ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...