Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 03/07/2022 tot 05/07/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 03/07/2022 tot 05/07/2022
Pierre & Vacances
Residentie Les Dunes du Médoc
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 03/07/2022 tot 05/07/2022

vanaf162
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Dunes du Médoc

5

48.4 %

4

34.8 %

3

8.6 %

2

2.3 %

1

5.9 %
4.2

Zeer goed

221 beoordelingen

Heleen Toering

il y a 9 maanden surG_Google Google

5/5

Hele fijne plek, vlak bij het strand en 20 minuten lopen van het super schattige centrum. Het zwembad was heerlijk, niet heel groot maar echt groot genoeg. Wij hadden een huisje voor 4 personen, maar we zaten er met zn tweeën. Dat was groot genoeg maar met z'n 4en lijkt mij het erg krap. Wat echt heel fijn was, was dat je binnen 10 minuten op het strand was waar je heerlijk kan zwemmen maar ook waar je een hele mooie zonsondergang kan aanschouwen. Wil je een mooie betaalbare plek, vlak bij het strand, wat schoon is en wat een prima bed heeft, dan raad ik deze plek echt aan.

Marieke

il y a 4 jaren surG_Google Google

4/5

Hoewel ik had verwacht dat het strand dichter bij de camping zou zijn had ik geen probleem om die afstand te overbruggen, ik heb me heerlijk vermaakt hier.

Pascale Martin

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

Clean and spacious accommodation. Quiet residence and next to the beach..

therese lamarre

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Super I recommend

Beoordeling 2022-06-14 15:33:45

Bonjour therese lamarre, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Dominique Marie Soltysiak

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Always very pleased with all stone residences and holidays Although I was able to be with my family for a few days which passed too quickly. The apartment was clean. The staff were welcoming and very pleasant. With on the ground floor a terrace with garden furniture. This establishment is located in a green environment, close to the sea (300m). And for the children a small playground, and without forgetting the swimming pool... Otherwise fairly quiet residence .. if you want to go for a walk .there is bike rental 1st time we went to Soulac sur Mer where we crossed by ferry from Royan to the Verdon. And we left by road to visit a little more the region. Best regards Hoping to return one day to your home in Soulac sur mer..

Beoordeling 2022-06-14 15:38:00

Bonjour Dominique Marie Soltysiak, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...