Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 08/04/2023 tot 10/04/2023
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 150
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 08/04/2023 tot 10/04/2023
Pierre & Vacances Villages
Vakantiepark Le Rouret
Studio 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 08/04/2023 tot 10/04/2023
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf150
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Le Rouret

5

38.6 %

4

36.3 %

3

13.5 %

2

5.0 %

1

6.6 %
4.0

Zeer goed

1243 beoordelingen

frans schwedler

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Kwamen er alleen voor de 2 zwembaden ,zag er goed en verzorgd uit

Beoordeling 2022-10-19 13:56:49

Hallo Frans Schwedler,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw bezoek goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze residenties te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Het Pierre & Vacances team

Ben Furniere

il y a 3 maanden surG_Google Google

3/5

Beetje verouderd park, huisjes zijn zonder airco, ook zonder muggenraam. Keuken zonder dampkap! Er zijn drie grote zwembaden, maar toch is het een drukte van jewelste. Na enkele dagen was het tweede zwembad plots gesloten wegens 'technische redenen'.. Resultaat, twee overvolle zwembaden 🙄😒
Clienteel: Het gros van de gasten zijn Fransen.
Het bezoeken waard: talloze villages caractères in de buurt, Le chastelas, Bois de paiolive, middeleeuws centrum van Ruoms, Les Vans, le pont d'arc etcetera.

Beoordeling 2022-09-21 10:42:59

Hallo Ben Furniere,

Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in onze residentie goed is verlopen.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams.

We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

David Wilson

il y a 4 maanden surG_Google Google

3/5

We zijn hier geweest met twee volwassenen en twee kinderen van 8 en 12. Ontvangst was ok maar er mocht iets meer uitleg gegeven worden. Zo werd het restaurant bvb niet vermeld.
Als je geen half pension hebt moet je tijdig reserveren in het restaurant! Dus bij aankomst best vastleggen wanneer je daar wenst te eten. Je kan er ook enkele gerechten afhalen zoals pizza en kebab.
Vroeger was er vermoedelijk een ijssalon maar dit is niet open geweest tijdens ons verblijf. Je kan wel ijsjes kopen in het restaurant of in het winkeltje of aan het zwembad achteraan.
De huisjes zijn echt aan de kleine kant. We hadden een huisje voor 6 en dan is het nog krap. Tweepersoonsbedden zijn zeer klein.
Er is geen materiaal voorzien om tussendoor even te dweilen of te stofzuigen. Enkel een borstel en vuilblik. De huisjes worden tijdens je verblijf niet gekuist wat vrij normaal is, maar net daarom is wat kuismateriaal wel handig.
Er is slechts 1 toiletrol per toilet voorzien, dus neem dit zeker mee van thuis of je kan het gaan kopen in de Super U op een tiental minuten rijden.
Personeel in het restaurant was niet top. Er waren veel jobstudenten en het liep soms in het honderd. De ervaren rotten kan je er zo uit halen en doen wel hun best.
Het huisje dat we hadden beschikte niet over airco. Er zijn wel ventilators voorzien in de slaapkamers en de woonkamer.
Links en rechts heeft het park wat extra onderhoud nodig maar al bij al is het ok.
Een absolute topper zijn de zwembaden. Wel even opletten voor wespen, maar dat kan niemand verhelpen.
Sommige parasols zijn defect (blijven niet open).
Al bij al tevreden over onze vakantie en er zijn voldoende uitstappen of activiteiten in de buurt, maar er zijn toch wat minpuntjes.

Beoordeling 2022-08-11 14:35:02

Hallo David Wilson,

Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in ons park goed is verlopen.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams.

We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Yves Van Walle

il y a 4 maanden surG_Google Google

5/5

Top locatie

Beoordeling 2022-09-21 10:55:01

Hallo Yves Van Walle,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze residenties te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Nancy vanden steen

il y a 5 maanden surG_Google Google

4/5

Super leuk Hotel, lekker eten, leuke kamer, organisatie in de eetruimte zou vlotter mogen.
Vriendelijk personeel

Beoordeling 2022-07-01 14:57:46

Hallo Nancy vanden steen,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer in onze residenties te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Even geduld...