Boek uw vakantie
Appartement Standaard 6 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek3 nachten van 01/07/2022 tot 04/07/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 6 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek3 nachten van 01/07/2022 tot 04/07/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Les Alpages de Reberty
Appartement Standaard 6 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek3 nachten van 01/07/2022 tot 04/07/2022

vanaf276
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Alpages de Reberty

5

40.1 %

4

38.3 %

3

13.1 %

2

4.1 %

1

4.5 %
4.1

Zeer goed

222 beoordelingen

Yvonne Pietersen

il y a 2 maanden surG_Google Google

2/5

Kleine appartementen en dan bedoel ik ook echt klein. Eettafel staat tegenover bank, eetstoel voor tv. Geen lekkere stoelen aanwezig. Ongezellig. Bij aankomst, personeel die je zo snel mogelijk weg wilt hebben, moest om alle info vragen. Waar zijn skilockers, waar is appartement, WiFi geen code voor gekregen, skiliftpassen na herhaaldelijk gevraagd te hebben en uiteindelijk na te hebben laten zien dat we betaald hadden daarvoor, meegekregen. Ik zou hier zeker geen 2e keer heengaan zeker niet voor die prijs. Wel een groot voordeel is dat het aan de piste ligt.

Sus Evers

il y a 3 jaren surG_Google Google

5/5

Goed geïsoleerde kamers. Goede service.

Bjorn Ravers

il y a 5 jaren surG_Google Google

4/5

Goed, maar kamers mogen wel eens vernieuwd worden

Vincent Delfosse

il y a 1 maand surG_Google Google

3/5

Beoordeling 2022-04-11 15:09:47

Bonjour Vincent Delfosse, Nous sommes désolés de lire que votre séjour n'ait pas été satisfaisant et nous vous présentons nos excuses. Chez Pierre & Vacances, notre promesse est de vous offrir une expérience exceptionnelle et, soyez assuré que nous restons attentifs lorsque nous ne répondons pas aux attentes de nos clients. Nous vous remercions d'avoir pris le temps de porter votre commentaire à notre attention. Celui-ci nous aidera à améliorer la qualité de nos services et celle de notre établissement. Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Anne Briones

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Well located. Departure and return on skis. Well served by the shuttle and shops nearby.

Beoordeling 2022-03-28 10:14:56

Bonjour Anne Briones, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans une de nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...