Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 193
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
Pierre & Vacances
Residentie Le Green Beach
Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Terras of balkon2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf193
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Le Green Beach

5

39.7 %

4

40.1 %

3

12.2 %

2

4.8 %

1

3.2 %
4.1

Zeer goed

730 beoordelingen

Annie Floresse Van Zetten

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

Mooie om geving maar het huisje heeft wel wat achterstallig onderhoudt maar verder wel top

Inge Rooseleers

il y a 1 maand surG_Google Google

3/5

Mooi domein, heel verzorgd ook. De studio waar wij in zaten was voor 5 personen maar wel heel klein. Wij waren gelukkig maar met 2 want met 5 zou ik het hier echt niet zien zitten. Langs de binnenkant is er wel wat opknapwerk. Een likje verf zou al wonderen doen.
Wel een supergoede uitvalsbasis om bv de oorlogsstranden en Dday monumenten te bezoeken.

Raymond Vroomen

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Mooi park. Allen was ons huisje op sommige plaatsen erg beschadigd en een beetje afgeleefd. Helaas lag de WiFi er ook alle dagen uit en is het bereik er niet geweldig. Verder een hele mooie streek met de indrukwekkende stranden en musea in de buurt. Ook Bayeux is zeker de moeite waard

Beoordeling 2022-10-19 13:58:32

Hallo Raymond Vroomen,

Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in onze residentie goed is verlopen.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams.

We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groet,
Het Pierre & Vacances team

Ronald Smit

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Wij hadden een comfortabel appartement, van alle gemakken voorzien. Fijne bedden, goede verduisterende rolgordijnen. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Er werden goede tips gegeven over de diverse invasiestranden en bezienswaardigheden, musea etc. En het lig op een heerlijk rustige plek.

Beoordeling 2022-10-19 14:01:23

Hallo Ronald Smit,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze residenties te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Het Pierre & Vacances team

Kevin Wouters

il y a 2 maanden surG_Google Google

3/5

Goede locatie, buitenzwembad en speeltuinen zijn prima, huisjes zijn klein en aan vernieuwing toe. Verder vriendelijk personeel, zowel aan de balie als bij de onderhoudsploeg.

Beoordeling 2022-09-21 10:29:48

Hallo Kevin Wouters,

Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in onze residentie goed is verlopen.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams.

We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties !

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Even geduld...