Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Residentie Cap Morgat

Uw residentie met adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan
Morgat , 29160 Crozon, Frankrijk
Kaart bekijken
Geniet van
  • Morgat op het schiereiland Crozon, een vakantiebestemming met weidse landschappen.
  • Het adembenemende uitzicht, toegang tot het strand en de nabijgelegen haven van Crozon.
  • Een verwarmd buitenzwembad, geopend van juni tot eind september.
Voordelen van de residentie
  • Aan zee
  • Buitenzwembad
  • Huisdieren toegestaan
  • WiFi beschikbaar in de accommodaties
  • Parkeren
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 7 personen - 1 slaapkamer + 1 slaapalkoof 2 nachten van 14/10/2019 tot 16/10/2019
Pierre & Vacances
Residentie Cap Morgat
Appartement Standaard 5 personen - 1 slaapkamer 2 nachten van 14/10/2019 tot 16/10/2019

Beoordelingen Cap Morgat

Certificaten en onderscheidingen

De winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid worden bepaald door reizigers, aan de hand van hun waarderingen en beoordelingen op TripAdvisor. Deze accommodaties en vakantiewoningen krijgen deze erkenning omdat zij consequent een positieve indruk maken op reizigers. Aanvullende criteria zijn o.a. het aantal beoordelingen dat in het afgelopen jaar ontvangen is.

De winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid worden bepaald door reizigers, aan de hand van hun waarderingen en beoordelingen op TripAdvisor. Deze accommodaties en vakantiewoningen krijgen deze erkenning omdat zij consequent een positieve indruk maken op reizigers. Aanvullende criteria zijn o.a. het aantal beoordelingen dat in het afgelopen jaar ontvangen is.

Reizigersbeoordelingen

317 beoordelingen waaronder 0 meningen van Pierre & Vacances-reizigers die u kunt bekijken *

* Beoordelingen op deze website zijn van Pierre & Vacances klanten. Bezoek de TripAdvisor-site om alle beoordelingen van deze bestemming te zien.

BEOORDELINGEN

Uitstekend

103

Zeer goed

110

Goed

26

Middelmatig

6

Vreselijk

4

BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR

Gezinnen
124
Stellen
110
Soloreis
4
Zaken
1
Vakantie met vrienden
9

BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR

BEOORDELINGEN

Locatie
Slaapkwaliteit
Kamers
Service
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
christophevrancken
(family)

«Belle vue, personnel agréable mais équipement de mauvaise qualité»

mark

Très bel emplacement et personnel très agréable mais équipement premier prix et basique.=> Électro, linge de maison, couverts.. Première expérience chez Pierre et Vacances et je trouve que le rapport qualité prix très discutable...

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Ronan2985, Responsable Hébergement at Residence Pierre Et Vacances Cap Morgat, responded to this review

Owner Response
Reviews 2019-08-16 04:31:40

Cher christophevrancken, Nous sommes ravis que l'emplacement de la résidence et notre personnel sur place aient répondu à vos attentes. Nous regrettons cependant que l'équipement de votre logement n'était pas à la hauteur de votre espérance. Celui ci étant entièremenent équipé (Plaques vitrocéramiques, lave vaisselle, micro onde, vaisselle...). Nous espérons néanmoins avoir le plaisir de vous reçevoir de nouveau dans l'une de nos résidences. Bien cordialement

Sightsee24415681199
(couples)

«SEJOUR DE REVE A CROZON»

mark

Pierre et Vacances a Crozon est idéalement situé : 20 minutes du centre ville à pied, au pied de la plage. Un joli appartement tout confort avec un beau balcon donnant sur la mer. Rien à dire. De très belles randonnées à faire autour de Crozon et une météo qui était agréable.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Ronan2985, Responsable Hébergement at Residence Pierre Et Vacances Cap Morgat, responded to this review

Owner Response
Reviews 2019-05-14 07:05:54

Cher(e) Sightsee24415681199, Votre commentaire fait plaisir à lire ! Nous sommes heureux que vous ayez autant apprécié notre résidence ainsi que son environnement exceptionnel. Bien cordialement

Voyager28085087787
(couples)

«A refaire»

mark

Séjour très agréable, nous prévoyons de revenir. Visite des 3 circuits, grottes et cap de la chèvre a faire, une merveille. Morgat est une très jolie station tout en gardant son authenticité. de belles balades à faire.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Ronan2985, Resposnable Hébergement at Residence Pierre Et Vacances Cap Morgat, responded to this review

Owner Response
Reviews 2019-05-14 07:02:43

Cher(e) Voyager28085087787, C'est avec joie que nous découvrons votre avis, nous vous remercions et sommes heureux que vous ayez passé un bon séjour à Morgat ! C'est avec joie que nous vous recevrons de nouveau. Bien cordialmeent

Pioneer61594144913
(couples)

«nous sommes toujours heureux d aller dans un P§V en vue des prestations : draps linge de toilettes ménage équipement de»

mark

la lave vaisselle ! je n en voit pas l utilité. par contre rien pour mettre la vaisselle à s égoutter. a part la chiffonnette fourni dans le kit ménage. un grand réfrigérateur serait plus appréciable qu un lave vaisselle pour nous en tout cas, en couple.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Ronan2985, Responsable Hébergement at Residence Pierre Et Vacances Cap Morgat, responded to this review

Owner Response
Reviews 2019-05-14 06:59:46

Cher(e) Pioneer61594144913, Nous vous remercions pour votre avis concernant notre résidence Cap Morgat tout en notant les points d'amélioration. Au plaisir de vous recevoir de nouveau sur notre résidence. Bien cordialement

Wanderer47662426870
(couples)

«cadre magnifique»

mark

logement très bien agencé réceptionniste très agréable et de bon conseil pour organiser notre séjour vue magnifique piscine extérieure chauffée dès le mois d avril accès direct à la mer possibilité de découverte de la cote en bateau

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Ronan2985, Responsable Hébergement at Residence Pierre Et Vacances Cap Morgat, responded to this review

Owner Response
Reviews 2019-05-14 06:57:47

Cher(e) Wanderer47662426870, Nous sommes très content que votre séjour dans notre résidence vous ait satisfait. Nous vous accueillerons de nouveau avec grand plaisir. Bien cordialement

Klanten die geïnteresseerd waren in Cap Morgat waren ook geïnteresseerd in:

Ontdek uw vakantie
De residentie
De accommodaties
Even geduld...
Door verder te surfen, gaat u akkoord dat wij cookies gebruiken om u diensten en aanbiedingen afgestemd op uw interesses aan te bieden, de frequentie van uw bezoek aan onze diensten te meten en het delen op sociale netwerken mogelijk te maken.Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Voor meer informatie en het instellen van cookies.