Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Residentie Les Terrasses d'Azur

Uw residentie in een zonnige natuurlijke omgeving
Route de la Lombarde , 06420 Isola 2000, Frankrijk
Kaart bekijken
Geniet van
  • Een zonnig skiresort en een uitzonderlijke hoeveelheid sneeuw.
  • Een residentie, wat hoger gelegen, in het hart van het domein Blanc met een prachtig uitzicht op de pistes en de vallei.
  • Gezellige, comfortabele en volledig ingerichte appartementen.
Voordelen van de residentie
  • Huisdieren toegestaan
  • WiFi beschikbaar in de accommodaties
  • Parkeren
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 6 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek 7 nachten van 23/01/2020 tot 30/01/2020
Pierre & Vacances
Residentie Les Terrasses d'Azur
Studio Standaard 4 personen 7 nachten van 23/01/2020 tot 30/01/2020

Beoordelingen Les Terrasses d'Azur

Certificaten en onderscheidingen

De winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid worden bepaald door reizigers, aan de hand van hun waarderingen en beoordelingen op TripAdvisor. Deze accommodaties en vakantiewoningen krijgen deze erkenning omdat zij consequent een positieve indruk maken op reizigers. Aanvullende criteria zijn o.a. het aantal beoordelingen dat in het afgelopen jaar ontvangen is.

De winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid worden bepaald door reizigers, aan de hand van hun waarderingen en beoordelingen op TripAdvisor. Deze accommodaties en vakantiewoningen krijgen deze erkenning omdat zij consequent een positieve indruk maken op reizigers. Aanvullende criteria zijn o.a. het aantal beoordelingen dat in het afgelopen jaar ontvangen is.

Reizigersbeoordelingen

310 beoordelingen waaronder 0 meningen van Pierre & Vacances-reizigers die u kunt bekijken *

* Beoordelingen op deze website zijn van Pierre & Vacances klanten. Bezoek de TripAdvisor-site om alle beoordelingen van deze bestemming te zien.

BEOORDELINGEN

Uitstekend

53

Zeer goed

118

Goed

36

Middelmatig

19

Vreselijk

5

BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR

Gezinnen
169
Stellen
39
Soloreis
4
Zaken
0
Vakantie met vrienden
17

BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR

BEOORDELINGEN

Locatie
Slaapkwaliteit
Kamers
Service
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Simon B
(friends)
Taunton, United Kingdom

«Stayed a few times.»

mark

Have stayed here a few times now and starting to show it's age a little. Tiny rooms but good location and great views. Reception is not open if you arrive later than 7pm and good luck getting hold of someone to get your keys ! Good place to get your head down between skiing but don't expect luxury.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

RelationClientPVR, Team Pierre & Vacances at Pierre & Vacances Residence Les Terrasses d'Azur, responded to this review

Owner Response
Beoordeling 2017-04-10 07:27:14

Dear Simon, We would like to thank you for sharing your comments with the Tripadvisor community. It is regretful to read about your mixed feelings about your experience in our residence. We do appreciate you and your friends were able to enjoy the great location and beautiful views. Our staff hopes to welcome you back at one of our residences! Kind regards, Team Pierre & Vacances

Christian L
(family)
Humlebaek, Denmark

«A bit run down, amazing views, difficult pist access»

mark

This P&V resort is a bit run down, the views are amazing, but getting to the pists is slow and cumbersome.The apartment is of expected size and so are the amenities. We spent a lot of time in lifts and the funival getting down to the Front de Neige and the shops. Isola2000 is a nice resport, with a size that is perfect for children and no-s-experienced skiers.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

RelationClientPVR, the team at Pierre & Vacances Residence Les Terrasses d'Azur, responded to this review

Owner Response
Beoordeling 2017-02-24 03:58:33

Dear Christian, Thank you for sharing your comments with us on the TripAdvisor community. We are delighted to read that you have appreciated the location of our residence in the heart of the Domaine Blanc. Your valuable feedback will be taken into account and will be used for further increase the quality of our facilities. We hope you and your family had a good time during your stay and therefor it would be great to see you again for another holiday in one of our French mountain resorts! Kind regards. Pierre & Vacances´ Team

816irinag
(friends)
Moscow, Russia

«Very good appartments»

mark

Beatifull view, good location, bus stop from/to airport and funiculer to the telecabin and shops are near the entrance to residence. Very pleasant to walk around after skiing. Living room with balcony and kitchen and folding bed is very good. Bedroom is too small. Perfect week holidays.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
Compass58834403140
(family)

«Très moyen»

mark

Emplacement correct, personnel très sympathique mais prestations pas au niveau vu le prix. Forte odeur de javel à notre arrivée, literie en mousse inconfortable, tv minuscule, décoration hors d'âge. Mais jolie vue et terrasse assez grande.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
Companion33030787248
(family)

«à éviter»

mark

à éviter... la résidence est mal entretenue et les finitions des travaux dignent d'un bricoleur du dimanche. La moquette et les murs sont sales, la literie en fin de vie (mais depuis bien longtemps !) la vaisselle pas appropriée pour une famille. Lors de notre séjour l'eau chaude était marron... mais le syndic a dit pas d'inquiétude, alors...

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

AmandineC709, Première de réception at Pierre & Vacances Residence Les Terrasses d'Azur, responded to this review

Owner Response
Beoordeling 2019-02-17 00:32:16

Cher client, Nous sommes navré d'apprendre que votre séjour dans notre résidence n'a pas su répondre à vos attentes. La satisfaction de nos clients étant au cœur de nos priorités, sachez que nous prenons très au sérieux chacune de vos remarques. Nous savons à quel point il est important d'arriver dans un appartement chaleureux, propre et fonctionnel. Nous comprenons donc parfaitement que les défauts relevés aient pu nuire à la qualité de votre confort et de votre séjour en général. Nous espérons quand même que vous avez passé un bon séjour dans la station d'Isola 2000, et que nous vous reverrons pour vous montrer que vos retours ont été entendu et nous aurons permis de nous améliorer. Cordialement, La réception.

Klanten die geïnteresseerd waren in Les Terrasses d'Azur waren ook geïnteresseerd in:

Ontdek uw vakantie
De residentie
De accommodaties
Even geduld...