Boek uw vakantie
Appartement Standaard 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 16/05/2022 tot 18/05/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 16/05/2022 tot 18/05/2022
Pierre & Vacances
Residentie Empuriabrava Marina
Appartement Standaard 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 16/05/2022 tot 18/05/2022

-20%
vanaf127€158
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Empuriabrava Marina

5

41.4 %

4

35.2 %

3

13.8 %

2

3.6 %

1

6.0 %
4.0

Zeer goed

449 beoordelingen

Albert Krol

il y a 6 maanden surG_Google Google

4/5

Fine voor een paar dagen!!

Sander Venneman

il y a 2 jaren surG_Google Google

2/5

Op zich een prima appartement. Ligging is uitstekend. Kort bij het strand, dicht bij de winkelboulevard en ook DIV supermarkten binnen loopafstand. Toch mbt het appartement en de service een aantal stevige aandachtspunten. De presentatie (oa op booking.com) is echt misleidend. Ze gebruiken de zelfde foto’s voor alle appartement-types, zonder te specificeren wat je boekt / krijgt. Wij hadden niet het goedkoopste type geboekt, maar de indeling kwam totaal niet overeen met beschrijving en foto’s. Gevolg was dat babybedje er simpelweg niet inpaste. Na veel gedoe ander appartement gekregen, alleen zat hier geen balkon bij. Men kon en wilde hier ook niets meer aan doen. Echt jammer. Keuken en inrichting van het appartement staan strak gepresenteerd maar is echt tot op de draad versleten. De keuken moet bij oplevering / uitcheck schoon worden opgeleverd. Toen wij dit appartement ingingen stond de vuile vaat (met etensresten) “schoon” in de keukenkastjes. GOOR! Het appartement is erg gehorig. Het toiletbezoek van de buren is live te volgen. Ook de rolluiken die 24u per dag worden bediend zijn extreem luid. Zwembaden en publieke ruimte zijn heel fraai aangelegd en onderhouden. Al met al een peperduur appartement voor hetgeen je krijgt.

Adis Dedic

il y a 3 dagen surG_Google Google

5/5

Beoordeling 2022-05-14 13:50:52

Sehr geehrter Adis, vielen Dank für Ihre positive Bewertung zu unserem Hotel! Toll, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns im Nachhinein mit der Maximalpunktzahl bewertet haben! Wir freuen uns dass Sie uns eines Tages wieder besuchen möchten und bedanken uns bei dieser Gelegenheit recht herzlich für Ihren Besuch. Bis dann und alles Gute aus Empuriabrava! General Manager

marie Crokaert

il y a 6 dagen surG_Google Google

5/5

Super calm

Beoordeling 2022-05-14 13:50:43

Chère Marie, Merci pour cet excellent retour suite à votre séjour au Pierre & Vacances Empuriabrava Marina. Nous sommes ravis que vous ayez apprécié la quiétude des lieux. General Manager

Saritta

il y a 1 week surG_Google Google

3/5

Beoordeling 2022-05-09 15:51:55

Cher hôte, Merci pour ce retour positif suite à votre séjour au Pierre & Vacances Empuriabrava Marina. Nous vous remercions d'avoir mis en avant notre emplacement et la vue agréable. Un rappel a été fait afin de maintenir la qualité de service qui fait notre réputation. Nous vous prions de nous excuser pour ce manquement inhabituel. N'hésitez pas solliciter notre réception sur place. Toujours attentive au confort de nos hôtes, l'équipe fera de son mieux pour répondre à vos attentes. Nous serions enchantés de vous accueillir chez nous une nouvelle fois pour une expérience sans faille. Sincères salutations, General Manager

Even geduld...