Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 306
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Les Terrasses d'Eos
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf306
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Terrasses d'Eos

5

59.3 %

4

32.2 %

3

4.7 %

2

1.3 %

1

2.5 %
4.4

Zeer goed

472 beoordelingen

Gilles Puttemans

il y a 7 maanden surG_Google Google

5/5

Perfect! Vriendelijk personeel, propere kamer met alle benodigdheden (juist een microgolfoven zou een handige plus zijn)
Ski in ski out. Restaurant l'eterlou is handig gelegen in het complex en de spar van bij terrasses d'helios is gemakkelijk als supermarkt. De shuttle busjes na 18u waren zeer handig om van Flaine terug te keren naar het complex.

Zeker aan te raden als je in Flaine verblijft!

Beoordeling 2022-10-04 10:08:39

Hallo Gilles Puttemans,

Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in onze residentie goed is verlopen.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams.

We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groet,
Het Pierre & Vacances team

Gert Claessens

il y a 7 maanden surG_Google Google

4/5

Goed, maar spa te klein tijdens spitsuren. Veel mensen respecteren ook niet de minimum leeftijd. De hammam is ook dikwijls buiten gebruik.

Beoordeling 2022-10-04 10:08:48

Hallo Gert Claessens,

Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in onze residentie goed is verlopen.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams.

We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groet,
Het Pierre & Vacances team

Nico Bresseleers

il y a 9 maanden surG_Google Google

5/5

Waaaanzinnige appartementen! Top resto , balie 24/24 open. Gratis shuttle.

ruben middelman

il y a 10 maanden surG_Google Google

5/5

Geweldige plek om te komen skiën, wij gingen altijd naar Oostenrijk maar dat kan nu niet van wegen lockdown. Echter waren wij ook helemaal thuis in dit prachtige resort

Lajla Wilson

il y a 10 maanden surG_Google Google

4/5

Mooi appartementencomplex met goede service. Vriendelijk personeel, handige brood service. Bij aankomst waren bedden opgemaakt, lagen er badjassen klaar en waren er meer dan genoeg handdoeken. Ook stonden er shampoo ed om te gebruiken, koffie, thee e.d. en schoonmaakmiddelen.

Voordelen:
- brood service
- ski in, ski out
- racletten/gourmet op de kamers
- grote appartement (2 slaapkamers, twee badkamers voor vier personen)
- meer dan voldoende handdoeken
- sauna en zwembad (niet gebruikt ivm COVID periode)
- restaurant (niet gebruikt ivm COVID periode)
- ruime receptie met haard en pool tafel (niet gebruikt ivm COVID periode)

Nadelen:
- ver van het centrum
- slechte bank in woonkamer om op te zitten

Even geduld...