Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 314
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Les Fermes du Soleil
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf314
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Fermes du Soleil

5

58.2 %

4

32.8 %

3

4.9 %

2

1.2 %

1

2.9 %
4.4

Zeer goed

244 beoordelingen

Henriette Van Drongelen

il y a 8 maanden surG_Google Google

5/5

Al meedere jaren ons stekkie voor een heerlijke wintersport vacantie. Aardig personeel, mooie apartementen. Klein min puntje alleen franstalige zenders.

Beoordeling 2022-02-22 15:14:12

Hallo Henriette Van Drongelen, Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in ons park goed is verlopen. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams. We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze parken! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Robert van de Werken

il y a 5 jaren surG_Google Google

3/5

Prima locatie, vlakbij centrum. Met skibus paar minuten naar de piste.Bij aankomst te weinig plaats om je auto bij de receptie te parkeren. Vervolgens maar zien waar je je auto kwijt kan voor de rest van de week. (Parkeerplaats in de kelders zijn tegen betaling beschikbaar en aan te raden, echter met een auto hoger dan 1.90 kom je er niet in) Appartementen zijn compleet. Schoonmaak kan beter! Stuk of wat flesjes bier van de vorige huurders in een kastje waren een aangename verrassing, maar dat halve brood aan kruimels in de uitklapbare tafel was voor mij niet nodig. Verder zijn de appartementen echt te klein voor 4 volwassenen en een baby!

Rik Grooten

il y a 5 jaren surG_Google Google

4/5

Mooie kamers en leuke extra's als een zwembad en een gym. Wifi is niet goed voor mensen uit de 21ste eeuw.

LYES DIFF

il y a 3 weken surG_Google Google

5/5

One of the best residences we have had the opportunity to reside. It is located in a beautiful setting. Very clean accommodation, well equipped, very well decorated. And the big plus is its proximity to all the places we wanted to visit: Chamonix, Mont-Blanc, Annecy, Geneva, Megève, Yvoire...etc.

Beoordeling 2022-09-14 20:13:22

Merci Lyes d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Klebersson

il y a 3 weken surG_Google Google

5/5

Super, very well located residence: supermarket restaurant tobacco bakery 2 steps away, very well equipped apartment, attentive staff spa and swimming pool at no extra charge board games and daily newspaper available at reception the only problem is the lack of space in the parking

Beoordeling 2022-09-14 20:13:37

Merci d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...