Boek uw vakantie
Appartement Standaard 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 04/07/2022 tot 06/07/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 04/07/2022 tot 06/07/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Les Fermes de Méribel
Appartement Standaard 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 04/07/2022 tot 06/07/2022

vanaf156
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Fermes de Méribel

5

49.6 %

4

30.6 %

3

10.7 %

2

4.1 %

1

5.0 %
4.2

Zeer goed

121 beoordelingen

a. b.

il y a 3 maanden surG_Google Google

4/5

Het is een goed appartementen complex. Sfeervol ondanks beschadigingen meubilair.. Bankhoes mocht wel eerder gewassen. Zeker de losse kussens waren niet schoon. Ons huisje voor 5 personen, met 4 personen in geweest. Met meer is geen doen. Nis met stapelbed op zich fijn, alleen bovenste kind is een paar x tegen plafond aan geknald. Zit er te dicht op. Dat moeten ze eigenlijk veranderen. Ik ben er zelf ook tegen aan geknald. Skipas voor Méribel is voldoende. Wij hadden de 600 km. Veel liften dicht door staking. Nog voldoende tochten kunnen maken. Voor 4700 euro (incl skipas) de keuken schoon achter laten, is overdreven. Mooi zwembad met Turks stoombad en sauna. Fijn poolen. Après ski bij tentje op hoek, livemuziek, erg gezellig. Voor de Kids zouden we volgende x dichter bij een stuntpark willen zitten. Om. 12 uur gaar de receptie dicht. Om 11.45 uur wilde een dame al niet meer dat we gingen poolen. Zwembad poolen daarna open tot 19.30 uur.. Start iets v 15 uit in middag Dat mag wel iets langer open. Prijs kwaliteit wel aan de hoge kant. Voor 3000 zou het ook betaald zijn. Aanrader om iets hoger te zitten. Zeker genoten. Prima bedden. Restaurants en winkels zijn hier wel aan de prijs

Beoordeling 2022-05-10 15:06:15

Hallo, Dank u voor uw commentaar, we zijn blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons park. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de relevante teams. We kijken er naar uit om u weer te zien in onze parken! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Loz Praties

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Lovely place. Some of the accoutrements were a little out of shape but I'm sure this was because it was the week before the end of the season. Otherwise very nicely put together and the staff were very friendly and knowledgeable

Beoordeling 2022-05-10 15:05:36

Hello Loz Praties, Thank you for your comment, we are pleased to read that you enjoyed your stay in our park. Your feedback is very important to improve the quality of our services. Please be assured that your message will be passed on to the relevant teams. We look forward to seeing you again in our parks! Kind regards, The Pierre & Vacances team

Sylvie Jacquet

il y a 2 maanden surG_Google Google

3/5

Beoordeling 2022-04-06 15:52:02

Bonjour Sylvie Jacquet, Nous vous remercions pour votre commentaire et nous sommes ravis que votre séjour au sein de notre résidence se soit bien déroulé. Nous sommes très attentifs à vos retours qui permettent de nous améliorer. Soyez assurée que votre message sera remonté aux équipes concernées. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Romain Rougier

il y a 3 maanden surG_Google Google

1/5

Without any explanation this establishment canceled our reservation planned for 2 months (paid in full) two weeks before our arrival date. They gave us no explanation. I strongly advise against booking in this establishment, they are not reliable at all. We are 4 families, we had booked our train tickets and our packages in advance. simply outrageous

Beoordeling 2022-03-09 13:41:07

Bonjour Romain Rougier, Nous sommes sincèrement navrés que votre séjour n'ait pas eu lieu. Afin d'étudier votre dossier, nous vous demandons de compléter le formulaire suivant : https://contactariane.com/ Votre demande sera prise en charge par nos équipes concernées. Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Thomas Nessim

il y a 3 maanden surG_Google Google

4/5

Very nice cottage apart cute Great benefits

Beoordeling 2022-03-07 12:04:17

Bonjour Thomas Nessim, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans une de nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...