Boek uw vakantie
Appartement 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 442
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Appartement 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Les Fermes de Méribel
Appartement 5 personen - 1 slaapkamer + 1 slaaphoek2 nachten van 16/12/2022 tot 18/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf442
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Fermes de Méribel

5

49.6 %

4

30.4 %

3

11.2 %

2

4.0 %

1

4.8 %
4.2

Zeer goed

125 beoordelingen

A

il y a 8 maanden surG_Google Google

4/5

Het is een goed appartementen complex. Sfeervol ondanks beschadigingen meubilair.. Bankhoes mocht wel eerder gewassen. Zeker de losse kussens waren niet schoon. Ons huisje voor 5 personen, met 4 personen in geweest. Met meer is geen doen. Nis met stapelbed op zich fijn, alleen bovenste kind is een paar x tegen plafond aan geknald. Zit er te dicht op. Dat moeten ze eigenlijk veranderen. Ik ben er zelf ook tegen aan geknald. Skipas voor Méribel is voldoende. Wij hadden de 600 km. Veel liften dicht door staking. Nog voldoende tochten kunnen maken.
Voor 4700 euro (incl skipas) de keuken schoon achter laten, is overdreven.
Mooi zwembad met Turks stoombad en sauna. Fijn poolen. Après ski bij tentje op hoek, livemuziek, erg gezellig.
Voor de Kids zouden we volgende x dichter bij een stuntpark willen zitten.
Om. 12 uur gaar de receptie dicht. Om 11.45 uur wilde een dame al niet meer dat we gingen poolen.
Zwembad poolen daarna open tot 19.30 uur.. Start iets v 15 uit in middag Dat mag wel iets langer open.
Prijs kwaliteit wel aan de hoge kant.
Voor 3000 zou het ook betaald zijn.
Aanrader om iets hoger te zitten.
Zeker genoten. Prima bedden.
Restaurants en winkels zijn hier wel aan de prijs

Beoordeling 2022-05-10 15:06:15

Hallo,

Dank u voor uw commentaar, we zijn blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons park.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de relevante teams.

We kijken er naar uit om u weer te zien in onze parken!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

N. Provenzano

il y a 3 maanden surG_Google Google

5/5

In the heart of the very peaceful hamlet of Meribel Village. Very functional accommodation, swimming pool, hammam, sauna. Very nice residence. Ideal for recharging one's batteries. 2 steps from Meribel center and many hiking departures.
Special mention to the 2 people at the reception, very friendly, always listening, with a real sense of service. Thanks to both of them.

Beoordeling 2022-08-31 14:54:22

Merci d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍.

Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩.

Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉 !

Belle journée et à bientôt,

L'équipe Pierre & Vacances

Wongermez Benjamin

il y a 3 maanden surG_Google Google

3/5

Beoordeling 2022-08-19 14:16:20

Bonjour Wongermez Benjamin,

Merci d'avoir pris le temps de nous écrire !

Au plaisir de vous revoir en hiver dans notre résidence !

Bien à vous,

L'équipe Pierre & Vacances

Muriel

il y a 4 maanden surG_Google Google

4/5

As usual, the premium p and holiday residences do not disappoint us. welcoming and smiling staff. pleasant stay

Beoordeling 2022-07-29 14:14:58

Bonjour Muriel,

Super ! Nous sommes ravis de l'apprendre ! 😃

Pressés de vous revoir passer d'agréables instants au sein de nos résidences !

A bientôt,

L'équipe Pierre & Vacances

Olivier Barry

il y a 4 maanden surG_Google Google

5/5

A magnificent residence, a great vacation. Beautiful pool area, and very cozy and very comfortable apartments!

Beoordeling 2022-08-03 13:07:26

Bonjour Olivier Barry,

Merci d'avoir pris le temps de nous écrire !

Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé.

Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences !

Belle journée et à bientôt,

L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...