Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer1 nacht van 31/03/2023 tot 01/04/2023
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 65
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer1 nacht van 31/03/2023 tot 01/04/2023
Pierre & Vacances
Residentie Estartit Playa
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer1 nacht van 31/03/2023 tot 01/04/2023
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf65
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Estartit Playa

5

43.5 %

4

38.3 %

3

10.9 %

2

3.4 %

1

3.9 %
4.1

Zeer goed

851 beoordelingen

Ettina Rijckenberg

il y a 2 maanden surG_Google Google

5/5

Prima locatie iets vaker schoone handdoeken.

LukeMK7

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Prima kamer en verblijf gehad, echter was de douche wel heel erg klein en was het best gehorig door het pand heen.

Monique Van Der Draai

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Prima verblijf, we waren blij dat we uitzicht hadden op het zwembad en niet aan de weg zaten.
De klachten werden serieus genomen zoals een niet werkende airconditioning en een riool lucht , beide zijn dezelfde dag nog opgelost.
Verder was het schoon en van alle gemakken voorzien. Genoeg beddengoed en handdoeken
Als ik dan toch een minpuntje mag melden dan is het het keukengerei dat was behelpen met maar 1 steelpan en 2 koekenpannen .
We hebben een topvakantie gehad.

Beoordeling 2022-10-08 13:50:08

Beste Monique,

We waarderen het zeer dat u de tijd nam een review te plaatsen.

Het doet ons ontzettend veel plezier dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat onze netheid naar wens was. Uw feedback staat genoteerd.

Hartelijke groet,

L’Estartit Playa team

naomi zandstra

il y a 2 maanden surG_Google Google

5/5

Locatie was geweldig, in een paar minuten op het strand of bij de winkels en restaurants. Appartement heerlijk, modern, sfeervol en schoon. Keuken basic uitgerust maar voldoende om een simpele maaltijd te bereiden. Fijne koelkast waar een hoop in kan, airco op orde, badkamer meer dan prima. Personeel is heel vriendelijk, we hadden een teleurstelling qua kamer en de dame achter de balie heeft ons heel goed geholpen om dit recht te zetten.
Zwembad een beetje koud maar erg schoon, mochten we ooit nog eens estartit bezoeken dan zullen we zeker terugkomen!

Beoordeling 2022-10-07 14:50:09

Beste Naomi Zandstra,
We waarderen het zeer dat u de tijd nam dit goede review te plaatsen.

Het doet ons plezier dat u onze gunstige ligging geweldig vond en ook blij was met de inrichting van het uitgeruste appartement. Het is fijn te horen dat u zeer tevreden was met ons personeel en dat uw verblijf in het algemeen zeer gesalaagd was. We verwelkomen u dan ook graag een volgende keer.

Hartelijke groet,

L’Estartit Playa team

Peter van der Schrier

il y a 2 maanden surG_Google Google

5/5

Mooi appartement

Beoordeling 2022-09-13 14:50:40

Beste Peter Van Der Schrier,
Hartelijk dank voor uw feedback.

Fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad en heeft genoten van het mooie appartement.

Hartelijke groet,

L’Estartit Playa team

Even geduld...