Residentie Torredembarra
€ 76
1 nacht van 17/04 tot 18/04

Klantenbeoordelingen Torredembarra

4.3

Zeer goed

287 beoordelingen

5

50.5 %

4

35.5 %

3

9.8 %

2

2.4 %

1

1.7 %

thierry moeskops

il y a 6 maanden sur Google

4/5
Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangst en gaven goed einformatie.Goed gelegen aan 3 supermarkten op 100m.Alles is aanwezig om het appartement .Prachtig strand ligt op 10 min wandelen. Zijn zeer tevreden!!!
Beoordeling 2023-12-12 10:51:11

(Translated by Google) Dear Thierry,
Thank you very much for your feedback.

We are happy to hear that you were satisfied with the friendly welcome and good information you received upon arrival. It is nice to know that you appreciated the proximity to the supermarkets and that you found everything you needed in the apartment. We are also happy that you enjoyed the beautiful beach just a 10-minute walk from the apartment.

Thank you again for your kind words and we hope to welcome you again in the future.

Sincerely,


General Manager

(Original)
Beste Thierry,
Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat u tevreden was met de vriendelijke ontvangst en de goede informatie die u bij aankomst kreeg. Het is fijn om te weten dat u de nabijheid van de supermarkten op prijs stelde en dat u alles wat u nodig had in het appartement vond. We zijn ook blij dat u genoten heeft van het prachtige strand op slechts 10 minuten wandelen van het appartement.

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,


General Manager

Familie Hensen - de Jong

il y a 9 maanden sur Google

3/5
Pierre & Vacances Torredembarra biedt solide en schone appartementen in een verzorgd complex, maar de gehorigheid is ons ontzettend tegengevallen. Elke stap van de buren komt door het plafond heen, elk gesprek op de balkons en tuinen is woordelijk te verstaan en het trappenhuis heeft een verschrikkelijke akoestiek. Er is kortom de hele dag geluid, zelfs als je buren niets geks doen (al moet gezegd worden dat niemand zich aan de rusturen tussen 22.00 en 9.00 houdt, zeker de vaste bewoners niet). In ons geval troffen we ook nog mensen naast ons die hun honden thuislieten, die vervolgens urenlang zaten te blaffen. De receptie reageerde goed op e-mails (‘s avonds is er namelijk niemand), maar heeft ondanks 3 meldingen het probleem niet opgelost. Het verloop in de flat is bovendien groot: er zijn voortdurend nieuwe buren met andere kenmerken. Wij vonden het moeilijk om echt tot rust te komen in een complex dat vooral short stay blijkt te doen en weinig heeft geïnvesteerd in geluidsreductie. Hoewel het appartement heel betaalbaar was en we over veel zaken tevreden zijn, kunnen we op basis van de gehorigheid, het armoedige keukengerei, de totaal onhandige garderobekasten en het verschil tussen de idyllische uitzichtfoto’s en het werkelijke uitzicht niet meer dan 3 sterren geven.

Pluspunten:
+ appartement is ruim en licht
+ algemene ruimtes zijn onberispelijk schoon, we hebben geen kakkerlak gezien
+ keuken en balkon zijn groot
+ zwembad en ligweide zijn top
+ ligging is goed ten opzichte van het strand (wel even door een braakliggend terrein en een tunneltje)
+ stadscentrum, diverse supermarkten, uitvalswegen en boulevard met vele leuke restaurants en (tapas)bars dichtbij
+ genoeg gratis parkeergelegenheid
+ altijd warm water, oven is uitstekend, wasmachine en vaatwasser werken perfect
+ koelkast is groot en werkt goed
+ WiFi snel en stabiel, één dag was er storing, werd direct verholpen
+ na negen dagen schone lakens en handdoeken
+ airco werkt ook als ventilatie, houdt de woning goed op temperatuur
+ douche is comfortabel

Minpunten:
- het appartement op het zuiden met zeezicht dat we dachten te hebben geboekt op basis van de ronkende foto’s, werd een appartement op het noorden met uitzicht op een Lidl en een droogliggend kanaal dat onder het onkruid en de graffiti zat. De verhuurder reageert heel flauw op recensies dat je “altijd kan vragen om een ander appartement”, maar er zijn simpelweg hoogstens 3 Pierre-appartementen op het zuiden en zeker 12 op het noorden. Er zijn beslist niet genoeg appartementen die voldoen aan de foto’s, reken dus absoluut niet op zeezicht
- de keuken is echt matig geoutilleerd. Één bruikbare koekenpan, weinig bestek, slechts één pannendeksel, geen spatels, geen schilmesje, geen waterkoker. Je kan mensen die 17 nachten blijven niet afschepen met één half gesmolten plastic opscheplepel, en je kan aardappelen niet schillen met een vleesmes van 30cm, wat het enige scherpe mes was. Één ritje naar Ikea, €30 uitgeven en de keuken zou perfect zijn
- de bedden en hoofdkussens zijn laag en hard
- er is ‘s avonds niemand bij de receptie en dus ook niemand die handhaaft dat het ‘s avonds stil moet zijn, wat het dientengevolge dus ook niet is
- als je helemaal geen Spaans spreekt, kan de communicatie met de receptie wat moeizaam zijn, het Engels is basic
- de receptie is op woensdag de hele dag gesloten, wat een beetje random is
- er zijn geen horren of andere mogelijkheden om je te beschermen tegen de vele muggen die er in de omgeving zitten (ook de beruchte tijgermuggen die niet bang zijn voor deet, stekkers en kaarsen en door stof heen steken). We zijn veel geprikt
- de gigantische garderobekasten hebben geen planken maar hangruimte, maar er zijn veel te weinig kleerhangers, je kan je kleding echt nergens kwijt (ook een ergernis die de verhuurder met een investering van €5 zou kunnen verhelpen)
- het terrasmeubilair is tamelijk armoedig, er is geen tafelkleed en geen stoelkussens
- het strijkijzer was er niet
- aan de nogal kleine tv had je niet zo veel, vanaf de bank gezien
Beoordeling 2023-12-12 11:50:40

(Translated by Google) Dear Young,
Thank you very much for your review.

We are happy to hear that you were satisfied with the space, light and general cleanliness of the apartment, as well as the amenities such as the swimming pool, location and parking. We appreciate your feedback about the noise and will take it into consideration for future improvements. As for the kitchenware, we will certainly look at expanding the items available to improve the comfort of our guests. We are also pleased to hear that our reception responded well to your emails and that any issues with the WiFi were resolved quickly. About the view, we offer several apartments with different views and we will do our best to make the descriptions and photos as accurate as possible. For future bookings you can always contact our reception to discuss your preferences. We will take your comments about the beds, pillows and wardrobes into consideration and look at possible improvements. We apologize for the inconvenience you experienced during your stay.

Kind regards and see you next time,


General Manager

(Original)
Beste Jong,
Heel erg bedankt voor uw review.

We zijn blij om te horen dat u tevreden was met de ruimte, het licht en de algemene netheid van het appartement, evenals de voorzieningen zoals het zwembad, de ligging en de parkeergelegenheid. We waarderen uw feedback over de gehorigheid en zullen dit in overweging nemen voor toekomstige verbeteringen. Wat betreft het keukengerei, we zullen zeker kijken naar het uitbreiden van de beschikbare items om het comfort van onze gasten te verbeteren. We zijn ook blij om te horen dat onze receptie goed reageerde op uw e-mails en dat eventuele problemen met de WiFi snel werden opgelost. Over het uitzicht, we bieden verschillende appartementen met verschillende uitzichten en we zullen ons best doen om de beschrijvingen en foto's zo nauwkeurig mogelijk te maken. Voor toekomstige boekingen kunt u altijd contact opnemen met onze receptie om uw voorkeuren te bespreken. We nemen uw opmerkingen over de bedden, kussens en garderobekasten in overweging en zullen kijken naar mogelijke verbeteringen. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren tijdens uw verblijf.

Met vriendelijke groet en graag tot een volgende keer,


General Manager

Johan Wautier

il y a 5 jaren sur Google

5/5
Erg mooie nieuwe appartementen. Rustige buurt. Dicht tegen de kust .

Ana San Martín

il y a 2 weken sur Google

2/5
It is the third year that we come to these apartments. The truth is that we loved it the first 2 years and that's why we repeated, but this year we are quite disappointed. We were 3 adults and a girl, but when we entered the apartment they had only set up 2 beds and we had to set up the third. It's okay, I don't lose my rings because I have to do it, but the other times we've been there we haven't had to do it ourselves. I could have said something, but like I said, nothing was happening, I was already doing it. When I went to the kitchen to make myself a coffee, all the cups were dirty with coffee and placed on the shelf as if they were clean. The terraces were quite dirty and not from pollen that could have fallen in a day, they were dirty from not having been cleaned in weeks. The floor and corners are quite dirty and the kitchen hood and hob are quite greasy and full of dust. It should also be added that the kitchen was full of ants in the counter area. We mentioned this and they came to spray us with insecticide, which is quite dangerous being on the counter where you put food. They should do better maintenance, I understand that it can happen, but it is one more thing to add to the list. The cleaning is terrible and things have been added that have led me to write this review, because honestly I had not experienced it the other times. They gave us the apartment without checking it and honestly the thing about the cups made me quite sick. I write this review constructively, I don't know if we will return next year, but I would like to give them another chance. I would also recommend establishing a customer database because when we checked in they re-entered all our data as if we had never been there.
Beoordeling 2024-04-03 08:52:35

(Translated by Google) Dear Ana,
Thank you very much for taking a moment to share your opinion about Pierre & Vacances Torredembarra.

We are pleased to know that you have chosen Pierre & Vacances Torredembarra as your holiday destination for three consecutive years. We regret that on this occasion your stay did not meet the previous expectations you had based on your previous visits.

Regarding the preparation of your apartment, we strive to offer an impeccable welcome to all our guests and we are sorry if there has been any slip-up in this regard on this occasion.

In terms of cleaning, we have a diligent cleaning and maintenance service, and although we do not admit faults, we value your comments as an opportunity to review our internal processes.

It is worrying to read your experience with cleaning the kitchen and the presence of ants. Although we have an attentive team to resolve these incidents, we take note of your observations to continually improve.

Regarding the use of insecticide, the safety of our guests is paramount and we understand their concerns in this regard. Please note that all products used meet strict safety standards.

We appreciate your suggestion to establish a customer database to streamline the check-in process. We continue to work to improve our customer service and make each stay more comfortable and convenient.

We value your constructive feedback and would love the opportunity to provide you with an experience that meets the high standards we typically represent.

Receive a cordial greeting,

Gerente general

(Original)
Estimada Ana,
Muchas gracias por dedicar un momento para compartir su opinión sobre el Pierre & Vacances Torredembarra.

Nos complace saber que ha elegido Pierre & Vacances Torredembarra como su destino de vacaciones durante tres años consecutivos. Lamentamos que en esta ocasión su estancia no haya cumplido con las expectativas previas que había tenido basadas en sus visitas anteriores.

Con relación a la preparación de su apartamento, nos esforzamos por ofrecer una acogida impecable a todos nuestros huéspedes y sentimos si en esta ocasión ha habido algún desliz en este aspecto.

En cuanto a la limpieza, disponemos de un servicio de mantenimiento y limpieza diligente, y aunque no admitimos fallos, valoramos sus comentarios como una oportunidad para revisar nuestros procesos internos.

Es preocupante leer su experiencia con la limpieza de la cocina y la presencia de hormigas. Aunque contamos con un equipo atento para resolver estas incidencias, tomamos nota de sus observaciones para mejorar continuamente.

Respecto al uso de insecticida, la seguridad de nuestros huéspedes es primordial y entendemos sus preocupaciones al respecto. Por favor, tenga en cuenta que todos los productos utilizados cumplen con estrictos estándares de seguridad.

Apreciamos su sugerencia de establecer una base de datos de clientes para agilizar el proceso de check-in. Continuamos trabajando para mejorar nuestra atención al cliente y hacer que cada estancia sea más cómoda y conveniente.

Valoramos sus comentarios constructivos y nos encantaría tener la oportunidad de ofrecerle una experiencia que cumpla con los altos estándares que normalmente representamos.

Reciba un cordial saludo,

General Manager

Raquel Tello

il y a 2 weken sur Google

4/5
The truth is that we have been very comfortable, everything very close at hand. The only thing is that it requires a courtesy dryer.
Beoordeling 2024-04-02 09:51:56

(Translated by Google) Dear Rachel,
Thank you very much for your review about your experience at Pierre & Vacances Torredembarra.

We are pleased to know that your stay was pleasant and that you found the location of the apartment convenient.
We apologize for any inconvenience caused by the lack of a hair dryer in your apartment. We strive to provide all the necessary amenities and, although we offer complimentary hairdryers at reception subject to availability, we will take your feedback into account to improve our guests' experience.
We are proud that you have enjoyed the ease of access to the facilities and services we provide.

Waiting to have the opportunity to host you again, please receive a very cordial greeting.

Sincerely,


Gerente general

(Original)
Estimada Raquel,
Muchísimas gracias por su reseña acerca de su experiencia en Pierre & Vacances Torredembarra.

Nos complace saber que su estancia ha sido agradable y que la ubicación del apartamento le ha resultado conveniente.
Lamentamos cualquier inconveniente que haya podido ocasionar la falta de un secador de pelo en su apartamento. Nos esforzamos por ofrecer todas las comodidades necesarias y, aunque ofrecemos secadores de cortesía en recepción sujetos a disponibilidad, tomaremos en cuenta su comentario para mejorar la experiencia de nuestros huéspedes.
Nos enorgullece que haya disfrutado de la facilidad de acceso a las instalaciones y servicios que proporcionamos.

A la espera de tener la oportunidad de volver a hospedarle, reciba un saludo muy cordial.

Atentamente,


General Manager

Even geduld...