Boek uw vakantie
Studio 2 personen - Balkon - Uitzicht op zee2 nachten van 09/12/2022 tot 11/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 144
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Studio 2 personen - Balkon - Uitzicht op zee2 nachten van 09/12/2022 tot 11/12/2022
Pierre & Vacances
Residentie Blanes Playa
Studio 2 personen - Balkon - Uitzicht op zee2 nachten van 09/12/2022 tot 11/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf144
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Blanes Playa

5

50.5 %

4

29.2 %

3

10.2 %

2

4.4 %

1

5.8 %
4.1

Zeer goed

640 beoordelingen

mijke _

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

We hadden een studio met een prachtig uitzicht. Kamer was prima. We begrepen niet dat we geen bed hadden, maar de slaapbank was prima. Met 10 minuten lopen ben je op de boulevard van Blanes. Gezellige stad waar genoeg te doen is.

Beoordeling 2022-10-05 10:50:08

Beste Mijke,
Dank u voor uw feedback.

Wat fantastisch om te lezen dat jullie zo hebben genoten van jullie verblijf. Top dat jullie ook genoten hebben van het prachtige uitzicht.

Hartelijke groet,

La Dirección

Jesse Lam

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Kamer is mwah, niet echt schoon bij aankomst. TV is alleen in spaans / Frans. Wat niet een super ramp is. Voor de rest hele fijne locatie en oke service.

Beoordeling 2022-10-04 11:50:09

Beste Jesse,
Bedankt dat u de tijd nam voor deze review.

Het verheugt ons te lezen dat onze ligging u kon bekoren en dat onze medewerkers u goed van dienst konden zijn. Ons team helpt u met plezier verder als zich een probleem zou voordoen. U mag ons dan ook steeds op de hoogte brengen van enige tekortkomingen in de accommodatie tijdens de openingsuren van onze receptie. We zullen intern aan de slag gaan met uw opmerkingen in verband met de netheid en verontschuldigen ons voor het ongemak. Hopelijk heeft u verder genoten van een aangenaam verblijf.

Een volgende keer verwelkomen we u graag opnieuw.

Hartelijke groet,

La Dirección

Bert Wolbert

il y a 4 maanden surG_Google Google

5/5

Mooi appartement op een prima locatie.
Zeer centraal gelegen aan de boulevard
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam bij de receptie.
Zeker een aanrader voor een volgende keer.

Beoordeling 2022-07-12 12:50:18

Beste Bert,
Hartelijk dank voor uw feedback.

Het doet ons veel plezier te lezen dat u een leuke ervaring heeft gehad bij ons. Fijn dat u onze ligging en gunstige prijs-kwaliteitverhouding op prijs stelde. Bedankt voor de complimenten aan ons team, we laten zeker niet na deze te delen.

Hartelijke groet,

La Dirección

Michel Keizer

il y a 6 maanden surG_Google Google

4/5

Mooie locatie voor een spotprijsje. Studio was verder prima met wat kleine aantekeningen.

Beoordeling 2022-06-04 12:50:16

Beste Michel,
Bedankt voor uw fijne beoordeling.

Super dat u zo genoten heeft van onze mooie ligging en dat u onze gunstige prijs-kwaliteitsverhouding in de verf zet. Hopelijk heeft u genoten van de studio, ondanks de kleine aantekeningen.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

La Dirección

geert-jan van dijk

il y a 1 jaar surG_Google Google

5/5

Mooi appartement en niet duur in het na seizoen.

Even geduld...