Boek uw vakantie
Studio Standaard-Eco 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 27/09/2022 tot 29/09/2022
Boek uw vakantie
Studio Standaard-Eco 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 27/09/2022 tot 29/09/2022
Pierre & Vacances Villages
Vakantiepark Cap Esterel
Studio Standaard-Eco 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 27/09/2022 tot 29/09/2022

vanaf120
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Cap Esterel

5

44.8 %

4

29.3 %

3

12.3 %

2

5.5 %

1

8.1 %
4.0

Zeer goed

3024 beoordelingen

Tünde T

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Wij hebben 2 appartementen geboekt eind jullie-begin augustus. Het was echt niet goedkoop maar uitendelijk merk je dat betaal je helemaal niet voor het verblijf maar voor de gebied, omgeving, aktiviteiten wat de park aanbiedt hele leuke personeel een en 5 ster voor de manager Kim! Franse mensen zijn gewoon super lief en het is zeker dat wij nog weer gaan komen. Over het appartamenten verwacht je niet veel, maar je vakantie word super leuk als je door de dag omgeving van Cannes, Saint-Raphael (hm in Saint Tropez de zee en water wel prachtig maar verder niks alleen maar super duur) en in de avonds geniet van de aktiviteiten zelf in de park.

Beoordeling 2022-09-21 10:47:08

Hallo Tünde T, Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. Pierre & Vacances streeft er steeds naar om al zijn gasten een aangenaam verblijf aan te bieden. De servicegerichtheid en het enthousiasme van onze medewerkers spelen hierin een belangrijke rol. We zijn dan ook verheugd te vernemen dat jullie dit ook zo hebben mogen ervaren. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze residenties te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Wim van Bergen

il y a 4 maanden surG_Google Google

1/5

Pas op in de parkeergarage overstekende betonen balk. Ook het parkeerterrein is ERG DUUR 2 dagen 54 euro. Het park is prima en mooi zwembad. Wel voor mensen die goed ter been zijn. Ook een stijle trap naar de slaapkamers en douche is een hindernis. Na het probleem te hebben gemeld een huisje gekregen op de begane grond. Huisje geboekt voor 7 pers is zelfs aan de kleine kant . We waren met 3 volwassenen.

André

il y a 4 maanden surG_Google Google

5/5

Fantastische plek vlak bij zee en midden in het Estérel gebergte

Beoordeling 2022-05-10 15:18:24

Hello André vd Marel, Thank you for taking the time to write to us! The whole team is delighted to read that your stay went well. We look forward to seeing you again soon in our residences! Kind regards, The Pierre & Vacances team

Mike de bie

il y a 5 maanden surG_Google Google

4/5

Mooi vakantie dorp kamers hebben wel opfrissing nodig

Beoordeling 2022-05-10 15:19:26

Hallo Mike de bie, Dank u voor uw commentaar, we zijn blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons park. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de relevante teams. We kijken er naar uit om u weer te zien in onze parken! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Connie Albers

il y a 1 jaar surG_Google Google

2/5

We hadden kaartjes gekocht bij de receptie voor 1 dag. Het bedrag was € 50,00!! Oke, je bent "uit zwemmen". We mochten niet van de bedjes gebruik maken, alleen op het (kunst)gras mochten we liggen. Nabij het beneden zwembad mochten we op plastic bedjes liggen, maar daar was geen plaats. We mochten niet eten en drinken, nergens!! Waardeloos! Mja, je hebt wel € 50,00 (vijftig!!!) betaald. De zwembaden waren wel mooi, fijn water en schoon.

Even geduld...