Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 16/05/2022 tot 18/05/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 16/05/2022 tot 18/05/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Haguna
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 16/05/2022 tot 18/05/2022

vanaf204
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Haguna

5

43.1 %

4

34.1 %

3

13.2 %

2

4.2 %

1

5.4 %
4.1

Zeer goed

408 beoordelingen

L F

il y a 3 jaren surG_Google Google

4/5

Nog steeds top . Jammer dat we deze keer geen balkon hadden. De ruimte zijn klein. Kapstokken extra meenemen is aangeraden. Enkele haakjes in het halgedeeldte zou handig zijn. Het beddengoed is lekker zacht . De matras was goed. Keukentje is heel klei. Wij misten nog een extra kookpot . Al bij al is het geen camperen en ook geen hotel. Tijdens maand juli zijn er feesten in Bayonne en snacht kan je soms wakker worden van dronken mensen . Oordopjes zijn aangeraden.

Francoise Ramos

il y a 1 week surG_Google Google

4/5

Dominique Geniquet

il y a 2 weken surG_Google Google

4/5

Beoordeling 2022-05-03 09:59:58

Bonjour Dominique Geniquet, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Delphine Dechassey

il y a 2 weken surG_Google Google

5/5

Beoordeling 2022-05-03 10:20:18

Bonjour Delphine Dechassey, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Ol Martin

il y a 2 weken surG_Google Google

5/5

Very clean property and close to the city center. Toll parking. Studio two people spacious and very well equipped.

Beoordeling 2022-04-27 14:51:50

Bonjour Ol Martin, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans une de nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...