Boek uw vakantie
Studio Standaard 3 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 01/10/2022 tot 03/10/2022
Boek uw vakantie
Studio Standaard 3 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 01/10/2022 tot 03/10/2022
Pierre & Vacances Villages
Vakantiepark Normandy Garden
Studio Standaard 3 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 01/10/2022 tot 03/10/2022

vanaf141
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Normandy Garden

5

33.9 %

4

37.0 %

3

17.7 %

2

6.0 %

1

5.5 %
3.9

Goed

1830 beoordelingen

Annick Van der meeren

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

Had een vraagje, wij komen zaterdag 27 augustus toe tot 31 augustus. Ik ben vandaag ontslaan in het ziekehuis en zit voorlopig in een rolstoel. Zou het mogelijk zijn dat ik een verblijfplaats kan krijgen kort bij de faciliteiten? Groetjes.

Guust Tiereliere

il y a 1 maand surG_Google Google

3/5

Park ligt in een mooie omgeving. Huisje was proper en gerieflijk. Kan wel een een lichte renovatie gebruiken.

Beoordeling 2022-09-21 10:48:49

Hallo Guust Tiereliere, Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in onze residentie goed is verlopen. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams. We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Christine Sanstra

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

Vriendelijk personeel receptie, bar, ontbijt,... Huis proper. Wat overwoekerende planten, doch gesnoeid tijdens ons verblijf. Zwembad proper, opletten met losliggende tegels. We hebben een.leuke en mooie vakantie achter de rug. Bedankt aan jullie allen. Fam. Piot-Sanstra

Beoordeling 2022-08-11 08:46:13

Hallo Christine Sanstra, Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in ons domein goed is verlopen. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams. We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze residenties! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Piet Matthee

il y a 2 maanden surG_Google Google

3/5

Beetje out-dated. Weinig te doen in de omgeving. Niet echt een locatie om met de fiets erop uit te trekken.

Beoordeling 2022-07-05 09:28:59

Hallo Piet Matthee, Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens was en wij verontschuldigen ons daarvoor. Bij Pierre et Vacances beloven we u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat we het ons altijd aantrekken als we niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen. Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

guy ceelen

il y a 10 maanden surG_Google Google

1/5

Bewust twee weken gewacht eerdat ik deze review schrijf. Het verblijf is oud, de huisjes zijn klein, waren slecht gepoetst, de ober vh restaurant was onbeleefd. We werden elke nacht wakker van de muizen. De omgeving maakte veel goed. Dus de ster geef ik enkel en alleen voor de ligging. Mij zien ze daar nooit meer

Even geduld...