Residentie Le Quartz

Belle Plagne Paradiski Alpen

Accommodatie voor 7 nachten
vanaf

-26%
387
De getoonde prijs is per accommodatie, bijv. Studio Standaard 2 personen van 05/01/2019 tot 12/01/2019 , exclusief reserveringskosten (gratis voor verblijven van 1 t/m 6 nachten, €29 voor verblijven vanaf 7 nachten of langer).
€ 519
Bekijk prijzen
Accommodatie Le Quartz Belle Plagne

Beoordelingen Le Quartz

Certificaten en onderscheidingen

De winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid worden bepaald door reizigers, aan de hand van hun waarderingen en beoordelingen op TripAdvisor. Deze accommodaties en vakantiewoningen krijgen deze erkenning omdat zij consequent een positieve indruk maken op reizigers. Aanvullende criteria zijn o.a. het aantal beoordelingen dat in het afgelopen jaar ontvangen is.

Reizigersbeoordelingen

137 beoordelingen waaronder 2 meningen van Pierre & Vacances-reizigers die u kunt bekijken *

* Beoordelingen op deze website zijn van Pierre & Vacances klanten. Bezoek de TripAdvisor-site om alle beoordelingen van deze bestemming te zien.

BEOORDELINGEN

Uitstekend

37

Zeer goed

60

Goed

10

Middelmatig

2

Vreselijk

1
BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR
Gezinnen
72
Stellen
23
Soloreis
1
Zaken
0
Vakantie met vrienden
14
BEOORDELINGEN
Locatie
Slaapkwaliteit
Kamers
Service
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Uw filters:
jmlfairhead
(couples)
Sussex

«le quartz»

mark
Reviews 01/01/2017

overall good value for our needs. nice to be able to ski in/out with lack of snow at this time. staff helpful our accommodation basic but perfectly adequate for us and dog . belleplagne centre small but has supermarket and bars which was enough for us

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
Jonesda23
(family)
Chelt

«Basic but clean»

mark
Reviews 11/04/2016

Room smelt of damp and smoke on arrival. We had to walk 500metres uphill for our meals to another hotel. This was not explain when booking. It mentions a pool in the brochure, but no one mentions it when u get to the resort.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
sergeyt669
(friends)
Taganrog, Russia

«We all liked it except for the basic Wi-Fi»

mark
Reviews 29/01/2016

We all liked it. Very cute and cozy village in the center of the two valleys is very convenient to get anywhere in the resort. The hotel we loved it;-- clean, warm, cozy. Always have hot water. The friendly girl on the reception Desk. Very simple and quick procedure of registration check-in--no need to fill in forms. The location of the hotel super --riding from door to door. We have visited many ski resorts and this is one of the best on all indicators with the exception of free Internet - it is not possible to receive mail. This is perhaps one minus among all the pluses. If you will improve the quality of wifi, then your hotel will be ideal. we will gladly visit it again.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
coling450
(family)
Lowestoft, United Kingdom

«Clean practical acceptable»

mark
Reviews 11/01/2016

All was clean and tidy Very attendant reception staff Beware when booking that you book the correct number of bedrooms as with Booking .com a 2 room apartment will only be a 1 bedroom which will max sleep 4.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
nhuquynhv2018
(friends)
Levallois-Perret, France

«Parfait»

mark
Reviews 09/01/2018

Un rapport qualité prix irréprochable et jalonné d'agréables surprises. Personnel disponible, pro et sympathique. Lieu au-dessus de mes attentes, étant donné le prix. La station en elle-même est tip top !

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
nathaliegarcia, Responsable commercial at Pierre & Vacances Residence Le Quartz, responded to this review
Owner Response
Reviews 2018-01-11 04:10:48

Bonjour cher client C'est avec plaisir que nous prenons connaissance de votre avis. Nous vous remercions pour vos compliments et je transmettrai aupres de nos équipes qui apprécieront ! Nous espérons vous revoir parmi nous lors d'un futur séjour. N'hésitez pas à nous contacter pour votre future réservation et toutes demandes d'informations. A trés vite nous espérons, afin d'avoir le plaisir de vous accueillir de nouveau au sein de notre résidence !

ERRORS

Klanten die geïnteresseerd waren in Le Quartz waren ook geïnteresseerd in:

Even geduld...
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid.Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten