Premium residentie Arc 1950 Le Village

Arc 1950 Paradiski Alpen

Accommodatie voor 7 nachten
vanaf

-24%
596
De getoonde prijs is per accommodatie, bijv. Studio Standaard 2 personen van 13/04/2019 tot 20/04/2019 , exclusief reserveringskosten (gratis voor verblijven van 1 t/m 6 nachten, €29 voor verblijven vanaf 7 nachten of langer).
€ 781
Bekijk prijzen
Accommodatie Arc 1950 Le Village Arc 1950

Beoordelingen Arc 1950 Le Village

Certificaten en onderscheidingen

Travellers' Choice Awards worden vanaf 2002 toegekend en zijn de meest eervolle onderscheidingen die TripAdvisor kan toekennen. Deze jaarlijkse prijzen zijn de enige prijzen uit de reisbranche die worden uitgereikt op basis van miljoenen beoordelingen en meningen van reizigers over de hele wereld. Ze staan voor de allerbeste service, kwaliteit en klanttevredenheid, van hotels en accommodaties tot bestemmingen, attracties en zelfs merken en producten.

Travellers' Choice Awards worden vanaf 2002 toegekend en zijn de meest eervolle onderscheidingen die TripAdvisor kan toekennen. Deze jaarlijkse prijzen zijn de enige prijzen uit de reisbranche die worden uitgereikt op basis van miljoenen beoordelingen en meningen van reizigers over de hele wereld. Ze staan voor de allerbeste service, kwaliteit en klanttevredenheid, van hotels en accommodaties tot bestemmingen, attracties en zelfs merken en producten.

Het Eco-leadersprogramma biedt erkenning aan milieuvriendelijke hotels en B&B's. Hierdoor wordt het makkelijker voor reizigers om ecologisch verantwoorde gelegenheden te vinden en boeken. Het programma is geheel vrijwillig . Het is ontwikkeld met de hulp van de nationale en internationale groene industrie-experts en duurzaamheid experts zoals het Milieuprogramma van de Verenigde Naties.

De winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid worden bepaald door reizigers, aan de hand van hun waarderingen en beoordelingen op TripAdvisor. Deze accommodaties en vakantiewoningen krijgen deze erkenning omdat zij consequent een positieve indruk maken op reizigers. Aanvullende criteria zijn o.a. het aantal beoordelingen dat in het afgelopen jaar ontvangen is.

Reizigersbeoordelingen

1743 beoordelingen waaronder 5 meningen van Pierre & Vacances-reizigers die u kunt bekijken *

* Beoordelingen op deze website zijn van Pierre & Vacances klanten. Bezoek de TripAdvisor-site om alle beoordelingen van deze bestemming te zien.

BEOORDELINGEN

Uitstekend

507

Zeer goed

427

Goed

95

Middelmatig

45

Vreselijk

20
BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR
Gezinnen
898
Stellen
107
Soloreis
7
Zaken
1
Vakantie met vrienden
78
BEOORDELINGEN
Locatie
Slaapkwaliteit
Kamers
Service
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Uw filters:
Bairam V
(family)

«Very understated in review, amazing ski property, with great restaurants»

mark
Reviews 24/02/2018

I had to say, I had really low expectations, reservations could barely speak English. I had repeat my emails 3 times, but the property turned to be amazing, with fantastic location, great food, very friendly personnel on the ground. And great value for money. All very close. Highly recommended for family!

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
katecY5758MO
(family)
Dorchester

«Really convenient location»

mark
Reviews 29/01/2018

We have stayed in Peissey Vallandry several times but this was our first time in 1950. It was REALLY convenient - on the piste, village character, everything on one level. Our apartment was good - 2 level overlooking the Pre St Esprit chair lift and pretty much ski in/ ski out. Nice staff, clean accommodation - only downside was the sauna/pool area was closed all week. would definitely stay here again

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
54vs
(family)
Moscow, Russia

«Great Skiing in Arc1950»

mark
Reviews 09/01/2018

It was out third time in the resort. As usual everything was great. This year there were much more snow then before what resulted partial closure of pistes. Nevertheless the opened ones were well prepared. There were enough pistes for skiing.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
Lydie A, Directeur général at Pierre & Vacances Premium Residence Arc 1950 Le Village, responded to this review
Owner Response
Reviews 2018-01-14 06:35:46

Dear Guest First of all, I would like to thank you for your reply . We are delighted you enjoyed our ski-in/ski-out property and the quality of our apartments.We hope to welcome you back shortly! Best regards

H7526JCjoanneg
(family)
Oxfordshire, United Kingdom

«Excellent,spacious apartments with fantastic ski in ski out.»

mark
Reviews 28/04/2017

Apartment was very spacious with cosy beds and en-suite bathrooms. Kitchen well equipped and easy access to the slopes. A proper ski in ski out holiday! Reception were very helpful and helped to book evening meals in the local restaraunts.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
B2847BLucyD
(family)
Huddersfield, United Kingdom

«Fantastic place for a family skiing holiday»

mark
Reviews 26/04/2017

With ski in/ski out facilities, ski school on the doorstep and everything you could need contained in a small resort, we couldn't have asked for more. The Superior accommodation was definitely worth paying extra for. We will be back!

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
ERRORS

Klanten die geïnteresseerd waren in Arc 1950 Le Village waren ook geïnteresseerd in:

Even geduld...
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid.Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten