Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer - Terras - Airconditioning2 nachten van 29/06/2022 tot 01/07/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer - Terras - Airconditioning2 nachten van 29/06/2022 tot 01/07/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Port-Prestige
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer - Terras - Airconditioning2 nachten van 29/06/2022 tot 01/07/2022

vanaf418
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Port-Prestige

5

32.9 %

4

38.2 %

3

16.7 %

2

5.3 %

1

7.0 %
3.8

Goed

228 beoordelingen

E.L. de Vries

il y a 3 jaren surG_Google Google

3/5

Het is een hele mooie locatie, vlakbij het oude stafsdeel, vlakbij de jachthaven en het strand. En daar betaal je voor. Op het complex zelf valt je op dat vanaf de receptie naar alle gebouwen toe alles goed onderhouden is en er netjes uitziet. Het zwembad wordt goed schoon gemaakt. Wel vindt ik als ik 1500 euro per week voor een appartement betaal en in een 4 sterren Premium accomodatie verblijf dat dan alles ook perfect moet zijn. Wat betreft de Appartementen vindt ik dat niet. Het duurt heel lang voordat je warm water hebt. Ook niet veel druk op de douche, een verroest en kapot balkonhek, wat verouderde meubels en geen beste bedden. Dat moet dus echt beter voor die prijs. Wel een hele fijne vakantie gehad in een hele mooie omgeving.

Frederic Massiera

il y a 4 weken surG_Google Google

5/5

Beoordeling 2022-06-10 13:50:52

Bonjour Frederic Massiera, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Christian GANTIEZ

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

Beoordeling 2022-06-10 13:58:55

Bonjour Christian GANTIEZ, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Mark Linaker

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Nice place, great location

Beoordeling 2022-06-10 13:37:49

Hello Mark Linaker, We are pleased to read that you enjoyed your stay and we thank you for your feedback. We look forward to seeing you again in our residences! The Pierre & Vacances team

Corinne Louisa

il y a 1 maand surG_Google Google

2/5

Beoordeling 2022-06-15 14:19:11

Bonjour Corinne Louisa, Nous vous remercions pour votre commentaire et nous sommes ravis que votre séjour au sein de notre résidence se soit bien déroulé. Nous sommes très attentifs à vos retours qui permettent de nous améliorer. Soyez assurée que votre message sera remonté aux équipes concernées. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...