Residentie Les Terrasses d'Arcangues

Arcangues Zuid-westen

Accommodatie voor 7 nachten
vanaf

-28%
274
De getoonde prijs is per accommodatie, bijv. Studio Standaard 4/5 personen van 29/09/2018 tot 06/10/2018 , exclusief reserveringskosten (gratis voor verblijven van 1 t/m 6 nachten, €29 voor verblijven vanaf 7 nachten of langer).
€ 378
Bekijk prijzen
Accommodatie Les Terrasses d'Arcangues Arcangues

Beoordelingen Les Terrasses d'Arcangues

Certificaten en onderscheidingen

De winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid worden bepaald door reizigers, aan de hand van hun waarderingen en beoordelingen op TripAdvisor. Deze accommodaties en vakantiewoningen krijgen deze erkenning omdat zij consequent een positieve indruk maken op reizigers. Aanvullende criteria zijn o.a. het aantal beoordelingen dat in het afgelopen jaar ontvangen is.

Reizigersbeoordelingen

416 beoordelingen waaronder 0 meningen van Pierre & Vacances-reizigers die u kunt bekijken *

* Beoordelingen op deze website zijn van Pierre & Vacances klanten. Bezoek de TripAdvisor-site om alle beoordelingen van deze bestemming te zien.

BEOORDELINGEN

Uitstekend

104

Zeer goed

163

Goed

49

Middelmatig

10

Vreselijk

4
BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR
Gezinnen
214
Stellen
97
Soloreis
3
Zaken
1
Vakantie met vrienden
15
BEOORDELINGEN
Locatie
Slaapkwaliteit
Kamers
Service
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Uw filters:
Richard P
(family)
London, United Kingdom

«Beds uncomfortable and dirty / Don't choose a floor level apartment»

mark
Reviews 13/09/2016

Beds uncomfortable and dirty My wife was disgusted with the cleanliness of the matress Don't choose a floor level apartment We stayed in a floor level apartment with no view of the mountain, although we paid top dollar

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
RelationClientPVR, The Team at Pierre & Vacances Residence Les Terrasses d'Arcangues, responded to this review
Owner Response
Reviews 2016-09-16 07:13:26

Dear Richard, Thank you for sharing your comments with the Tripadvisor community. We are sorry to read about your disappointment regarding your stay. Our staff in the reception can always be very helpful whenever you have any concern regarding cleanliness or conditions of your accommodations. We remind you that you can enjoy the option “preferred location” when booking with us. This gives you the choice of the view, the orientation and the building (if available). You can choose to overlook Arcangues golf club or the view over the Pyrenees. Booking with some time in advance is always preferable so that you can choose the best option to accomplish your needs and expectations! Believing you and your family will give us another chance to make you spend an amazing time in our Residence in the heart of the Basque Country, we wish you a nice day. Pierre & Vacances´ Team

pdebor947489
(family)
Chambourcy, France

«appartement bien équipé, acceptant les animaux de compagnie, un accueil chaleureux dans un cadre très agréable»

mark
Reviews 12/08/2018

proche des premières commodités, petite superette et restaurants. Ballades à faire à pied à partir de la résidence mais voiture indispensable pour visiter. La résidence est très bien située pour découvrir le pays Basque

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
VincentD1705
(family)
Orleans, France

«Loin de l'agitation de la côte»

mark
Reviews 07/08/2018

Un Pierre et vacances de bonne tenue un peu à l'écart de la côte dans un cadre magnifique (vue sur la Rhune et charme d'Arcangues). Piscine (non chauffée) et Biarritz à 10mn. Wifi de base inclus très suffisant. Supérette Vival juste en face très pratique avec la possibilité de réserver pain et viennoiseries de la veille pour le lendemain.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
naevni
(family)

«Parfait !!!»

mark
Reviews 05/08/2018

Une vue magnifique Un cadre parfait . Les enfants ont adoré et nous aussi Personnel très aimable Réceptionniste très souriante. Je recommande fortement Nous y retournerons sûrement des que possible !!

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
gizeledetravers
(family)
Angles, France

«sejour pour mariage»

mark
Reviews 17/07/2018

Nous avons loué le logement dans le cadre un séjour pour un mariage sur 3 jours. Réservé au dernier moment donc prix correct. L'endroit est superbe, montagnes au loin et pas la cohue du bord de mer. Nous avons profité de la piscine et c'est tant mieux car grosse chaleur!

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate
ERRORS

Klanten die geïnteresseerd waren in Les Terrasses d'Arcangues waren ook geïnteresseerd in:

Even geduld...
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid.Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten