Boek uw vakantie
Studio Standaard 2 personen - airconditioning2 nachten van 25/06/2022 tot 27/06/2022
Boek uw vakantie
Studio Standaard 2 personen - airconditioning2 nachten van 25/06/2022 tot 27/06/2022
Pierre & Vacances
Residentie La Rostagne
Studio Standaard 2 personen - airconditioning2 nachten van 25/06/2022 tot 27/06/2022

-5%
vanaf183€192
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen La Rostagne

5

26.0 %

4

27.1 %

3

20.8 %

2

13.2 %

1

12.8 %
3.4

Goed

288 beoordelingen

JFO J. F. O.

il y a 6 jaren surG_Google Google

1/5

Heel slecht. Onvriendelijke personeel. En je bent verplicht om een parkeerplaats te reserveren want buiten parkeren is een drama. Er is nooit plek en politie delen graag boetes uit. Nooit met je zicht aan de zeide van de tegenlicht parkeren. Mag niet gelijk boete.

Kethleen CRUZOE

il y a 1 week surG_Google Google

4/5

Correct price quality ratio

Beoordeling 2022-06-17 08:41:36

Bonjour Kethleen Cruzoe, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Marcus Schlicht

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

The range of holiday apartments is really very good. Partly with a wonderful view of the old town of Antibes and the bay to Nice. The prices are affordable.

Jean Pierre Michot

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

Alright keep it up

Beoordeling 2022-06-14 20:00:13

Bonjour Jean Pierre Michot, Nous vous remercions pour vos encouragements ! :) Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! A bientôt ! L'équipe Pierre & Vacances

Graziano Sommariva

il y a 3 weken surG_Google Google

4/5

Luckily she chose ... she wanted a comfortable place on the beach ... well in short .. It's not very distant ehh .. just a bit in the hills .. when I entered my room my ears got uncorked 😂😂😂

Even geduld...