Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 228
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Studio 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
Pierre & Vacances
Residentie Les Temples du Soleil
Studio 4 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf228
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Temples du Soleil

5

18.1 %

4

25.1 %

3

25.3 %

2

11.8 %

1

19.7 %
3.1

Goed

585 beoordelingen

Benjamin De Bruyn

il y a 7 maanden surG_Google Google

1/5

Foto’s worden precies niet geaccepteerd…
Booking.com zou deze studio’s uit de verhuur moeten halen!

Beoordeling 2022-05-10 12:14:06

Hello Benjamin De Bruyn,

We are sorry to read that your stay was not satisfactory and we apologise.

At Pierre & Vacances, our promise is to provide you with an exceptional experience and, you can be assured, we are always attentive when we fail to meet our guests' expectations.

Thank you for taking the time to bring your comment to our attention. It will help us to improve the quality of our services and of our establishment.

Kind regards,

The Pierre & Vacances team

Janneke db

il y a 8 maanden surG_Google Google

2/5

Val Thorens is een fantastisch skigebied!!

Van het verblijf in Temples du Solei moet je niet te veel voorstellen.

- Om 18.30 konden we naar het appartement. Eerder melden voor Check-in heeft geen meerwaarde, de sleutel krijg je pas laat.
- Het complex is erg groot dus je moet waarschijnlijk ver lopen en lang wachten op de lift.
- Voordeel is wel dat je aan de piste zit.
- 4 persoonsstudio is geschikt voor 2 personen, je hebt dan een stapelbed (alleen geschikt voor mensen onder 1.70m). Op de banken hebben we lakens gelegd omdat het er viezig uit zag. Zou er niet op willen slapen.
- Bedden waren bij aankomst smerig (mondkapjes, haren etc.) Gelukkig is het wel opgelost.
- Er was een vaatwasser en magnetron. De keuken is klein en basis dingen zijn aanwezig.
- Badkamer is basis en oud. De vloer is aan vervanging toe.
- Beneden kun je gebruik maken van een skikastje alleen niet geschikt voor 4 personen.
- Neem vooral veel zelf mee, denk aan: vuilniszak, vaatwastabletten etc.
- Wi-Fi is verschrikkelijk slecht!
- Prijs van het appartement niet passend bij de kwaliteit!!

Beoordeling 2022-05-10 12:26:56

Hallo Janneke,

Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens is geweest en wij verontschuldigen ons daarvoor.

Bij Pierre & Vacances beloven wij u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat wij altijd attent zijn wanneer wij niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen.

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om de kwaliteit van onze diensten en van ons etablissement te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Pierre & Vacances

Anoek Vandevelde

il y a 9 maanden surG_Google Google

4/5

Basic, eerder kleine kamer, maar voorzien van alles!

Beoordeling 2022-05-10 12:27:32

Hallo Anoek Vandevelde,

Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens is geweest en wij verontschuldigen ons daarvoor.

Bij Pierre & Vacances beloven wij u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat wij altijd attent zijn wanneer wij niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen.

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om de kwaliteit van onze diensten en van ons etablissement te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Pierre & Vacances

pien elema

il y a 9 maanden surG_Google Google

1/5

De kamer voor 7 zou je niet als kamer van 7 mogen voordoen, passen echt maximaal 6 in, met 7 verdwijnt alle beweeg ruimte.
Ze baseren het schoonmaken van de kamer met name op het schoonmaken wat voor de check out gebeurd. Dit wordt enkel door de hotel gasten gedaan ondanks de aanwezigheid van schoonmakers. En toch wordt de borg ingenomen, dus die 100€ ben je zeker kwijt, zelfs zonder reden.
En dit allemaal om er uiteindelijk achter te komen dat het hotel BEDWANTSEN en tapijtkevers heeft. Zeker geen aanrader dus!!!!

Beoordeling 2022-05-10 12:28:56

Hallo Pien Elema,

Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens is geweest en wij verontschuldigen ons daarvoor.

Bij Pierre & Vacances beloven wij u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat wij altijd attent zijn wanneer wij niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen.

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om de kwaliteit van onze diensten en van ons etablissement te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Het team van Pierre & Vacances

Koen Matthys

il y a 10 maanden surG_Google Google

2/5

Verouderd, prijs kwaliteit niet echt top

Beoordeling 2022-02-22 15:15:41

Hallo Koen Matthys,

Het spijt ons te lezen dat uw verblijf niet naar wens was en wij verontschuldigen ons daarvoor.

Bij Pierre & Vacances beloven we u een uitzonderlijke ervaring te bieden en u kunt er zeker van zijn dat we het ons altijd aantrekken als we niet aan de verwachtingen van onze gasten voldoen.

Dank u dat u de tijd heeft genomen om uw opmerking onder onze aandacht te brengen. Het zal ons helpen om te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw verblijf aan uw verwachtingen voldoet.

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Even geduld...