Boek uw vakantie
Studio Standaard 5 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 04/10/2022 tot 06/10/2022
Boek uw vakantie
Studio Standaard 5 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 04/10/2022 tot 06/10/2022
Pierre & Vacances
Residentie Les Dunes du Médoc
Studio Standaard 5 personen - 1 slaaphoek2 nachten van 04/10/2022 tot 06/10/2022

vanaf94
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Dunes du Médoc

5

48.4 %

4

35.2 %

3

8.6 %

2

2.0 %

1

5.7 %
4.2

Zeer goed

244 beoordelingen

Heleen Toering

il y a 1 jaar surG_Google Google

5/5

Hele fijne plek, vlak bij het strand en 20 minuten lopen van het super schattige centrum. Het zwembad was heerlijk, niet heel groot maar echt groot genoeg. Wij hadden een huisje voor 4 personen, maar we zaten er met zn tweeën. Dat was groot genoeg maar met z'n 4en lijkt mij het erg krap. Wat echt heel fijn was, was dat je binnen 10 minuten op het strand was waar je heerlijk kan zwemmen maar ook waar je een hele mooie zonsondergang kan aanschouwen. Wil je een mooie betaalbare plek, vlak bij het strand, wat schoon is en wat een prima bed heeft, dan raad ik deze plek echt aan.

Marieke

il y a 4 jaren surG_Google Google

4/5

Hoewel ik had verwacht dat het strand dichter bij de camping zou zijn had ik geen probleem om die afstand te overbruggen, ik heb me heerlijk vermaakt hier.

AGNES ALONSO

il y a 5 dagen surG_Google Google

5/5

Super clean, very nice staff. Ideally located

Beoordeling 2022-09-29 13:31:31

Merci Agnes d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

Gloria Chevin

il y a 6 dagen surG_Google Google

5/5

Very pleasant

Beoordeling 2022-09-29 13:23:48

Merci Gloria d'avoir pris le temps de partager votre avis 😍. Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour se soit agréablement déroulé 🤩. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences 😉! Belle journée et à bientôt, L'équipe Pierre & Vacances

mauget natetnicom@orange.fr

il y a 1 week surG_Google Google

3/5

Too bad that in the living room and on the terrace there was so much dog hair when we arrived. Maybe the vacuum cleaner didn't work anymore. The apartment is still well equipped, but poorly insulated, thanks to the upstairs neighbors for having dragged the chairs so much on a Sunday morning.

Even geduld...