Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Premium residentie Monte Santo Resort

Domein met 6 onoverdekte zwembade
rua João Paulo II, 8400-559 Carvoeiro, Portugal
Kaart bekijken
Geniet van
  • Een ideale ligging aan de prachtige zuidkust van Portugal, op 1,5 km afstand van het strand van Carvoeiro.
  • Een vakantiepark, dat kenmerkend is voor de Algarve, in een rustige en veilige omgeving; ideaal voor een gezinsvakantie.
  • 6 buitenbaden en een wellnesscentrum.
Voordelen van de residentie
  • Buitenzwembad
  • Binnenzwembad
  • Wellnesscentrum
  • WiFi beschikbaar in de accommodaties
  • Airconditioning
  • Parkeren
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 2 personen - 1 slaapkamer 2 nachten van 31/01/2020 tot 02/02/2020
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Monte Santo Resort
Appartement Standaard 2 personen - 1 slaapkamer 2 nachten van 31/01/2020 tot 02/02/2020
-20%
vanaf 183 € 228
Bekijk prijzen

Omgeving Carvoeiro

Alle activiteiten en evenementen in de omgeving Carvoeiro

Bezienswaardigheden in Carvoeiro en omgeving:

Carvoeiro (op 1,5 km): Het is al lang geleden dat vanaf het strand van Carvoeiro vissersboten vertrokken om tonijn te vangen, maar het dorp ademt nog steeds deze sfeer.
Op de kliffen, die boven de zee uitstijgen, bevinden zich de overblijfselen van het fort van Nossa Senhora da Conceição (Onze-Lieve-Vrouwe van de Conceptie) dat dateert uit de 17e eeuw. Binnen in het fort bevindt zich de kapel van Nossa Senhora da Encarnação (Onze-Lieve-Vrouwe van de Incarnatie), de patroonheilige van de vissers. Vlak bij het dorp kun je de bijzondere rotsformaties van de Algar Seco en het Terras der Geliefden (Varanda dos Namorados) bewonderen. Deze zijn gevormd door de wind en de Atlantische oceaan.

Ferragudo (op 8 km): dit oude vissersdorp is doorheen de jaren pittoresk gebleven met de wirwar aan huisjes en typische straten met witte huizen. De kerk boven op de heuvel maakt het geheel helemaal af.

De grotten van Benagil (op 8 km): een bezoekje aan het strand van Benagil en zijn prachtige zeegrotten, die in de klif zijn uitgehouwen, mag zeker niet ontbreken. Te voet te ontdekken vanaf het strand of met een boot.

Portimão (op 11 km): het ligt aan het estuarium van Alvor en is een van de populairste steden van de Algarve. Het estuarium is het toevluchtsoord voor vele soorten trekvogels, maar ook een plek waar zout wordt gewonnen en schelpdieren worden geraapt. In de haven zijn vele beroemde restaurants te vinden en u kunt er lokale vis- en schelpdierspecialiteiten proeven. Vergeet ook de traditionele nagerechten niet: de 'morgados', 'bolas de ovo' (eierballen) en de 'figos cheios' (gevulde vijgen) op basis van vijgen en amandelen. U kunt ook flaneren door de oude stad met haar pittoreske winkeltjes, waar u het ambachtelijke kant- en vlechtwerk kunt ontdekken.
Bezienswaardigheden in de omgeving van Portimao: de overblijfselen van een Romeinse villa op de archeologische vindplaats van Abicada.

Lagos (op 33 km): een stad waar heden en verleden nauw met elkaar verbonden zijn. Een wandeling in de binnenstad is voldoende om vertrouwd te raken met de architectuur en de belangrijkste monumenten die, ondanks de snelle ontwikkeling van de stad, authentiek zijn gebleven: de Sint-Antoniuskerk of het Ponta da Bandeira-fort.
Ontdek de indrukwekkende rijkdom van Lagos en omstreken: geniet van de gastronomie, de culturele diversiteit, het nachtleven en het natuurschoon in de omgeving. Op de geweldige stranden kunt u watersporten beoefenen, zoals surfen of zeilen.

Ontdek uw vakantie
De residentie
De voorzieningen
De accommodaties
Even geduld...