Boek uw vakantie
Studio Standaard 5 personen - 1 slaaphoek1 nacht van 17/10/2021 tot 18/10/2021
Pierre & Vacances Villages
Vakantiepark Pont Royal en Provence
Studio Standaard 5 personen - 1 slaaphoek1 nacht van 17/10/2021 tot 18/10/2021

vanaf82
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Pont Royal en Provence

5

41.5 %

4

32.5 %

3

13.7 %

2

6.9 %

1

5.3 %
4.0

Zeer goed

1411 beoordelingen

Wim van Bergen

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Veel trap lopen voor mensen die slecht ter been zijn niet doen Zelf wel erg leuk gehad. Huisje was wel wat gedateerd.

Hans Hoeberigs

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

Verbleef twee weken. Als Je tussen de Fransen wil zitten is dit de plek, zeer kindvriendelijk, en alle gemakken in de buurt. Nog geen papiertje op de grond, het poetsen van het appartement kan iets beter, maar de franse slag heet niet voor niets zo.. Kom zeker weer..

Stefanie Jacobs

il y a 1 maand surG_Google Google

5/5

Prachtig domein gelegen in een mooie omgeving. Het domein is een dorpje op zich met een leuk pleintje en enkele goede restaurants. De zwembaden zijn echt top! Het lijkt wel een subtropisch zwemparadijs met het golfslagbad, de glijbanen en wildwaterbaan. Er zijn heel veel redders aanwezig en vriendelijk personeel die af en toe de handdoeken verwijderen van ongebruikte stoelen, wat natuurlijk leuk is als je pas om 16u naar het zwembad gaat en zo toch nog een plekje kan vinden. Het appartement is groot, misschien wel wat gedateerd maar zeker niet zo erg als sommige mensen hier beschrijven. Wij hebben hier een top vakantie gehad en waren heel tevreden!

Griet Botterman

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Mooi domein met leuke zwembaden. Vooral een aanrader voor mensen met kleine kinderen en voor golfers.

sjelle

il y a 2 maanden surG_Google Google

2/5

Je komt aan in een prachtige omgeving met uitgestrekte golfterreinen waardoor je meteen denkt dat het wel goed komt. Eens aangekomen in het volgens hen superieure huisje voor 8 personen (met ons vieren goed te doen maar voor 6 eigenlijk al te klein) blijkt waarom het toch maar een 3-sterren camping is. De buitenmuren zijn vuil en zouden met een poetsbeurt al een veel betere indruk geven. We draaien de sleutel om en willen het licht aandoen in het halletje...werkt niet. Dan maar het licht van de trap...werkt niet...Toch snel even naar toilet...wc-bril stuk. En zo ging het maar voort. Gelukkig heb je nog 2 leuke zwembaden en enkele glijbanen waar de kinderen zich rot in en op amuseren. Het personeel is gelukkig ook zeer vriendelijk. We leggen ons er bij neer en schrappen Pierre&Vacances voorgoed uit ons toekomstig reisschema. Ander en veel beter waarschijnlijk.

Even geduld...