Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Premium residentie Salema Beach Village

Uw accommodatie in het centrum van een traditioneel vissersdorp
praia da Salema, 8650-060 Praia da Salema -Salema, Portugal
Kaart bekijken
Geniet van
  • De nabijheid van het strand van Salema (op 500 m), een van de mooiste stranden van de Algarve.
  • Een nieuwe residentie die bestaat uit appartementen in de vorm van kleine huisjes.
  • Een uitzonderlijke omgeving in het traditionele vissersdorpje Salema.
Voordelen van de residentie
  • Buitenzwembad
  • Wellnesscentrum
  • Parkeren
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 2 slaapkamers 2 nachten van 01/02/2020 tot 03/02/2020
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Salema Beach Village
Appartement Standaard 4 personen - 2 slaapkamers 2 nachten van 01/02/2020 tot 03/02/2020
vanaf 230
Bekijk prijzen

Omgeving Salema

Alle activiteiten en evenementen in de omgeving Salema

Ontdek de verscheiden rijkdom van de Algarve in het zuiden van Portugal:

- Het kleine dorp Praia da Salema, met zijn mooie zandstrand, is omgeven door de Sierra de Salema die tot het natuurpark van de Costa Vicentina behoort.
- De indrukwekkende rijkdom van Lagos (12 km) en de regio: gastronomie, culturele diversiteit, nachtleven en het natuurschoon van de omgeving. Geniet van de prachtige stranden om watersporten zoals surfen en zeilen te beoefenen. Een wandeling in de binnenstad is voldoende om vertrouwd te raken met de architectuur en de belangrijkste monumenten die, ondanks de snelle ontwikkeling van de stad, authentiek zijn gebleven: de Sint Antonius-kerk en het fort Ponta da Bandeira.
- Vila do Bispo (9 km): deze stad met haar witte huizen, die typisch zijn voor de Algarvestreek, kan pronken met een kerk uit de 9e eeuw. U kunt er ook een groot aantal restaurantjes ontdekken.
La Ponta da Piedade 20 km ten zuiden van Lagos; een niet te missen streekbezoek! Het landschap heeft een onvergelijkbare natuurlijke schoonheid. De kuststrook wordt gevormd door kliffen die natuurlijke tunnels en grotten vormen.
- Sagres (18 km): deze stad in het uiterste zuidwesten van Portugal staat bekend om haar scheepvaartschool die u in het fort kunt aantreffen, maar ook voor haar beroemde windroos met een diameter van 43 m en haar vissershaven.
- Cap Saint-Vincent (25 km): het westelijkste puntje van Portugal, bekend vanwege zijn kliffen waar de wind en de golven een onstuimig spel spelen. De pittoreske stad heeft een mooi zandstrand vlak bij het dorp (het strand van Beliche).
- De grotten van Benagil (67 km): het strand van Benagil en zijn schitterende, in de rots uitgesleten zeegrotten is een verplicht uitstapje tijdens uw verblijf. Te voet te ontdekken vanaf het strand of met een boot.

Ontdek uw vakantie
De residentie
De voorzieningen
De accommodaties
Even geduld...