Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Residentie Valamar Tamaris - Résidence

6 Lanterna, 52465 Porec, Kroatië
Kaart bekijken
Geniet van
  • Een autovrij domein, te midden van weelderig groen, op het schiereiland Lanterna, op 100 m van het strand (kiezelstrand).
  • Een rijk activiteitenprogramma en kids clubs voor de kinderen en tieners per leeftijdsgroep.
  • 1 zwembad op het domein: 2 zwembaden, een wellnessruimte en watersportactiviteiten op het strand.
Voordelen van de residentie
  • Aan zee
  • Buitenzwembad
  • WiFi beschikbaar in de accommodaties
  • Airconditioning
  • Parkeren
  • Wellnesscentrum
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 6 personen - 2 slaapkamers 3 nachten van 19/04/2020 tot 22/04/2020
Pierre & Vacances
Residentie Valamar Tamaris - Résidence
Appartement Standaard 6 personen - 2 slaapkamers 3 nachten van 19/04/2020 tot 22/04/2020
-15%
vanaf 304 € 357
Bekijk prijzen

Omgeving Porec

Alle activiteiten en evenementen in de omgeving Porec

Het domein Vilamar Tamaris ligt te midden van weelderig groen op 13 km van Porec, één van de juwelen van de zuidwestkust van het schiereiland Istrië, met uitzicht op de Adriatische Zee.

Vergeet niet om een bezoek te brengen aan:
- Porec (op 13 km): zijn smalle straatjes, zijn kerken en andere gebouwen uit verschillende periodes. Deze stad werd al in de prehistorie bewoond, toen tijdens de 2e eeuw v. Chr. een Romeins kamp op een klein schiereiland werd gebouwd. Hier bevindt zich nu het stadscentrum. Dit mag u niet missen: de basiliek uit de VIe eeuw,prachtig voorbeeld van Byzantijnse kunst. Samen met de doopkapel, het atrium, de klokkentoren en het Bisschoppelijk Paleis staat het op de Werelderfgoedlijst van Unesco.
Rovinj (op 40 km): een met kleurrijke huizen bedekte heuvel, omringd door de zee en bekroond met een Venetiaanse kerk. Dit typisch Mediterrane vissersstadje is zeker de meest romantische plaats op het schiereiland Istrië. De stad zal u betoveren met de prachtige stenen huizen met rode daken, de kronkelende straatjes met nauwe gewelfde doorgangen en kleine oude pleintjes. Bezienswaardigheden: De kathedraal van St. Euphemia, de Boog van Balbi.
- Vodnjan (op 60 km): laat u verrassen door het rijke culturele erfgoed en de architectuur uit verschillende historische periodes van deze pittoreske stad: gotisch, renaissance en barok. Tegenwoordig is Vodnjan een populaire bestemming, vooral voor kunst- en cultuurliefhebbers.
Pula (op 74 km): de Istrische hoofdstad en een van de oudste steden aan de Adriatische kust, strekt zich uit over acht lage heuvels tot aan de zee. Bezienswaardigheden: het indrukwekkende amfitheater, een van de grootste en best bewaard gebleven monumenten ter wereld - het Forum - de Boog van de Sergii - de Poort van Hercules - het Venetiaanse fort.
- Het Nationaal Park van Brijuni (op 75 km): in de buurt van Rovinj en Pula gelegen, telt het 14 eilanden en eilandjes die langs de westkust van Istrië liggen. Het is vooral beroemd om zijn natuurreservaat met honderden inheemse dier- en plantsoorten.

Ontdek uw vakantie
De residentie
De voorzieningen
De accommodaties
Even geduld...