Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Residentie Amarin

Uw residentie met 3 zwembaden en uitzicht op zee
Monsena 2 , 52210 Rovinj, Kroatië
Kaart bekijken
Geniet van
  • Een ideale ligging op 4 km van Rovinj, een hotspot in Kroatië.
  • Een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen en volwassenen.
  • Drie zwembaden met uitzicht op zee.
Voordelen van de residentie
  • Aan zee
  • Buitenbad
  • Internet/Wifi in de appartementen
  • Parkeerplaats
  • Welzijnscentrum
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 1 slaapkamer, 4 personen 3 nachten van 30/09/2019 tot 03/10/2019
Pierre & Vacances
Residentie Amarin
Appartement Standaard 1 slaapkamer, 4 personen 3 nachten van 30/09/2019 tot 03/10/2019

Beoordelingen Amarin

Reizigersbeoordelingen

201 beoordelingen waaronder 0 meningen van Pierre & Vacances-reizigers die u kunt bekijken *

* Beoordelingen op deze website zijn van Pierre & Vacances klanten. Bezoek de TripAdvisor-site om alle beoordelingen van deze bestemming te zien.

BEOORDELINGEN

Uitstekend

4

Zeer goed

13

Goed

7

Middelmatig

5

Vreselijk

3

BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR

Gezinnen
20
Stellen
5
Soloreis
0
Zaken
0
Vakantie met vrienden
4

BEKIJK DE BEOORDELINGEN VOOR

BEOORDELINGEN

Locatie
Slaapkwaliteit
Kamers
Service
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
GregT1557
(family)
Paris, France

«appartements confortables et spacieux, accès à la mer direct, situé dans un complexe avec camping»

mark

bon emplacement : accès direct à la mer - appartements spacieux et confortables : excellente literie-le moins : situé dans un complexe hotelier avec camping qui partage également les 2 petites piscines : donc inaccessibles ou presque en haute saison.

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Maistra-Croatia, Manager at Amarin Studio and Apartments, responded to this review

Owner Response
Reviews 2016-08-24 05:14:50

Dear Greg T, We would like to take this opportunity to thank You on behalf of the staff of the tourist settlement Amarin for staying with us as our guest. Your suggestions and impressions are of the highest importance to us, because they provide us with an insight into the quality of our service and enable us to constantly improve. We sincerely hope that You will come back again and stay with us here at the tourist settlement Amarin. Yours faithfully, Management

Frédéric B
(family)
Dijon, France

«beau mais surpeuplé»

mark

très belle résidence, logements très agréables, cadre idyllique ....;mais beaucoup trop de monde!!! les installations y compris la plage ne sont pas dimensionnées pour accueillir toute cette foule à éviter entre 15/07 et 15/08 à mon avis

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Maistra-Croatia, Manager at Amarin Studio and Apartments, responded to this review

Owner Response
Reviews 2016-08-24 05:14:21

Dear Frédéric B, We would like to take this opportunity to thank You on behalf of the staff of the tourist settlement Amarin for staying with us as our guest. Your suggestions and impressions are of the highest importance to us, because they provide us with an insight into the quality of our service and enable us to constantly improve. We sincerely hope that You will come back again and stay with us here at the tourist settlement Amarin. Yours faithfully, Management

799emmanuellem
(family)
Lyon, France

«Bien dans l ensemble»

mark

Très bon hébergement mais les piscines sont saturé car partagé avec le camping .l hébergement manque d ustenssil de cuisine,sûrement volontairement pour éviter la variété de cuisine et donc consommer dans les Resto du concept

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Maistra-Croatia, Manager at Amarin Studio and Apartments, responded to this review

Owner Response
Reviews 2016-08-24 05:18:00

Dear 799emmanuellem, wewould like to take this opportunity to thank You on behalf of the staff of the tourist settlement Amarin for staying with us as our guest. Thank You for sharing Your impressions with us and for advising us about areas of our service that could be improved. Your observations are of great importance to us, because they provide an insight into the quality of our service and enable us to work on their constant improvement. Yours faithfully, Management

Y376WVsandrad
(family)
Limousin, France

«Site magnifique mais énorme complexe»

mark

La résidence est située au bord de l'eau (plage de rochers, micro plage en petits cailloux) mais ses infrastructures (piscine, restaurants, activités) sont commune au camping attenant qui fait partie du même site : énormément de monde, accès aux piscines, plage et bains de soleil relevant de l'exploit...

Locatie
subrating rate
Slaapkwaliteit
subrating rate
Kamers
subrating rate
Service
subrating rate
Prijs/kwaliteit
subrating rate
Hygiëne
subrating rate

Maistra-Croatia, Manager at Amarin Studio and Apartments, responded to this review

Owner Response
Reviews 2016-08-08 04:23:31

Dear Y376WVsandrad, We would like to take this opportunity to thank You on behalf of the staff of the tourist settlement Amarin for staying with us as our guest . Your suggestions and impressions are of the highest importance to us, because they provide us with an insight into the quality of our service and enable us to constantly improve. We sincerely hope that we have lived up to all Your expectations and that You will come back again and stay with us here at the tourist settlement Amarin. Yours faithfully, Amarin team

Ontdek uw vakantie
De residentie
De accommodaties
Even geduld...
Door verder te surfen, gaat u akkoord dat wij cookies gebruiken om u diensten en aanbiedingen afgestemd op uw interesses aan te bieden, de frequentie van uw bezoek aan onze diensten te meten en het delen op sociale netwerken mogelijk te maken.Door de website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Voor meer informatie en het instellen van cookies.