Bekijk prijzenBekijk prijzenBekijk prijzen

Residentie Carpediem Roma Golf Club

Uw appartement op 20 km van Rome
80 via di Marco Simone, 00012 Marco Simone, Italië
Kaart bekijken
Geniet van
  • Ideaal gelegen voor een bezoek aan Rome en de regio rond Rome.
  • Wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna en fitness.
  • Uitzicht op het platteland van Latium of op het golfparcours van Marco Simone.
Voordelen van de residentie
  • Binnenzwembad
  • WiFi beschikbaar in de accommodaties
  • Parkeren
Boek uw vakantie
2 nachten van 02/02/2020 tot 04/02/2020
Pierre & Vacances
Residentie Carpediem Roma Golf Club
2 nachten van 02/02/2020 tot 04/02/2020

Accommodatie niet beschikbaar op deze data

Data toevoegenData toevoegenData toevoegen

Omgeving Rome

Alle activiteiten en evenementen in de omgeving Rome

De residentie Carpediem Roma Golf bevindt zich op 20 km afstand van het centrum van de schitterende stad Rome.

Bezienswaardigheden in Rome en omgeving:

- Rome op 20 km afstand: het Vaticaan, het Forum Romanum, het Colosseum, de Trevifontein, het Pantheon, het Piazza di Spagna, ... Het is bekend: alle wegen leiden naar Rome! Rome is en blijft één groot openluchtmuseum, een stad die erin is geslaagd een architecturale homogeniteit te bewaren. De antieke tempels en amfitheaters gaan geheel op in de stad en beïnvloeden zelfs de stadsplanning. De ontelbare kerken in Rome getuigen van de begintijd van het christendom. De barokstijl van de renaissancepaleizen is min of meer opzichtig, net als de fonteinen en sommige pleinen, en niet te vergeten de steegjes met middeleeuws charme, waardoor alle stijlen hier moeiteloos samengaan. Vergeet niet een muntstuk te werpen in de Trevifontein zodat u gegarandeerd terugkeert naar de Eeuwige Stad ...

- Firenze op 270 km afstand: Firenze is ongetwijfeld één van de mooiste Italiaanse steden. Maar liefst 25% van het artistiek Italiaans erfgoed bevindt zich in deze stad! Firenze is niet alleen één groot openluchtmuseum, maar ook een dynamische en bruisende stad. Ga bij het vallen van de avond tegen borreltijd wandelen in Oltrarno bij San Frediano en het piazza Santo Spirito. Het wemelt hier van de uitnodigende bars en enoteche (Italiaanse wijnbars), waar het goed toeven is.

- Siena op 230 km afstand: een prachtige bewaard gebleven stad uit de Middeleeuwen, met nog meer verrassingen buiten het historische centrum. Deze nog altijd actieve stad nam ook een belangrijke plaats in de kunstgeschiedenis in, met name in de schilderkunst. Eén keer per jaar meten haar 17 contrade (streken of buurten) zich met elkaar gedurende de Palio, een indrukwekkende paardenrace. Het beroemde hoofdplein (Piazza del Campo) wordt getransformeerd in een hippodroom, en het enthousiasme is levensgroot.

- Pisa op 355 km afstand: de toren van Pisa is beslist niet het enige symbool van de rijkdom van Pisa. Deze stad heeft veel charme met haar talrijke renaissancegebouwen van roze baksteen, haar Languedoc-kruisen en de rivier die de stad doorkruist. Op het Campo dei Miracoli vormt de toren van Pisa een zeer mooi geheel met de Duomo, de Battistero, de Campo Santo en twee musea.

- Napels op 215 km afstand: een van de mooiste mediterrane steden. In het centrum gaat het schitterende erfgoed hand in hand met oude flatgebouwen waar de was uit het raam hangt te drogen. Het schitterende uitzicht op de baai van Napels en de Vesuvius vanaf de Pausillippe-heuvel trekt reizigers al sinds mensenheugenis. Maar Napels is in de eerste plaats een spektakel op straat en de zangerige taal van haar inwoners, de Napolitanen, waarvan de vriendelijke en oprechte gastvrijheid hartverwarmend is!

Ontdek uw vakantie
De residentie
De voorzieningen
De accommodaties
Even geduld...