Residentie Les Parcs de Grimaud
€ 136
2 nachten van 28/01 tot 30/01  
De getoonde prijs is per accommodatie, bijv. Studio 5 personen - 1 slaaphoek, van 28/01 tot 30/01 .

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Parcs de Grimaud

5

31.9 %

4

36.8 %

3

15.0 %

2

7.1 %

1

9.2 %
3.8

Goed

552 beoordelingen

luc vandersmissen

il y a 1 jaar surG_Google Google

1/5

Slechtste vakantie ooit. Veel te kleine studio om met 4 personen door te brengen. Geen airco. Slechte matrassen. Onmogelijk te slapen voor de kinderen in stapelbed in kamer van 1m50 breed, veel te warm.
Vakantie waar we met stress vertrekken ipv uitgerust thuis te komen.Kookgerief niet voorhanden om voor 4 of 5 personen te koken . Studio voorzien voor 5 personen. Je hebt te weinig plaats om tafel te dekken voor 4 personen. Helemaal zijn prijs nt waard. Enige positief punt is mooi zwembad.

Omar Elmrdi

il y a 2 jaren surG_Google Google

1/5

smerigste appartement ooit

Beoordeling 2020-07-17 13:13:35

(Translated by Google) Dear Omar,

Thank you for staying at our residence Les Parcs de Grimaud. We are sorry to hear that you found dirt in the apartment. This should absolutely not happen. It is best to report this to the reception during your stay, so that the staff can offer you a suitable solution. The region where you stayed is beautiful and the location is ideal near the sea. We hope that you have enjoyed the area and the beautiful surrounding towns and that you have had a nice holiday.

Sincerely,

Pierre & Vacances Résidence Les Parcs de Grimaud team

(Original)
Beste Omar,

Dank u wel voor het verblijven op onze residentie Les Parcs de Grimaud. Het spijt ons te vernemen dat u nog vuil in het appartement had aangetroffen. Dit mag absoluut niet voorkomen. U kunt dit het beste tijdens het verblijf bij de receptie melden, zodat de medewerkers u een passende oplossing kunnen bieden. De regio waar jullie zijn verbleven is prachtig en de ligging is ideaal vlak bij zee. Wij hopen dat u van de omgeving en de mooie omliggende steden heeft genoten en al met al een leuke vakantie heeft gehad.

Met vriendelijke groet,

Pierre & Vacances Résidence Les Parcs de Grimaud team

bernhard smids

il y a 2 jaren surG_Google Google

4/5

Leuk

Erwin

il y a 3 jaren surG_Google Google

2/5

Verouderde studio's waar de tijd is blijven stilstaan. Naar mijn gedacht niet geschikt om met 4/5 personen te verblijven. Geen airco aanwezig en niet of zeer matig gepoetst bij aankomst.
Ook de buitenkant van de gebouwen geven een vuile indruk. Op een paar snacks na zo6'n er geen eetgelegenheden en ook geen animatie. Zwembad is ok.
Ook te weinig parkeerplaatsen voor het aantal gasten.

Trick Boys

il y a 4 jaren surG_Google Google

1/5

Prima bedden voor de rest vergane glorie

Even geduld...