Boek uw vakantie
Studio Standaard 3 personen - Terras1 nacht van 06/10/2022 tot 07/10/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 75
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Studio Standaard 3 personen - Terras1 nacht van 06/10/2022 tot 07/10/2022
Pierre & Vacances Villages
Vakantiepark Fuerteventura Origo Mare
Studio Standaard 3 personen - Terras1 nacht van 06/10/2022 tot 07/10/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf75
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Fuerteventura Origo Mare

5

49.3 %

4

29.6 %

3

10.0 %

2

4.4 %

1

6.7 %
4.1

Zeer goed

2454 beoordelingen

Annemarie Pusmaz

il y a 4 weken surG_Google Google

5/5

Fijne vakantie gehad hier. Reviews zijn niet allemaal positief maar wij hebben niks negatiefs kunnen ontdekken. Je weet van te voren dat je overal ver vandaan zit, maar er gaat 2x per dag een gratis bus naar Corralejo waar je kan uitstappen in het centrum of aan het strand of huur anders een auto. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Met speciale dank aan de Belgisch/Marokkaanse kok die voor mijn man al een bordje apart hield. All inclusive is prima en gevarieerd. Buiten de restaurant tijden kun je terecht bij de bar of in het zwembad en er waren tussendoor nog snacks in het restaurant maar daar zijn we niet aan toegekomen.Entertainment was niet aan ons besteed maar dat is persoonlijk en ook niet belangrijk voor ons.

Beoordeling 2022-09-10 11:50:18

Beste Annemarie, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Het doet ons veel plezier dat jullie zo genoten hebben van jullie verblijf dat jullie zelfs geen minpuntje hoeven te noemen. Ook fijn dat de vriendelijkheid van ons personeel niet onopgemerkt gebleven is. Dat lezen we graag. Met vriendelijke groet, Jill Langer, Guest Manager

Ferry Berg Van Den

il y a 1 maand surG_Google Google

1/5

Best leuk park , echter een huurauto noodzakelijk ( hadden wij gelukkig wel ). Weinig te doen voor de jeugd , onze twee jongens 14 en 15 en meiden van 18 en 19 hadden weinig te doen dus wij waren de entertainers. Pooltafels zijn wel aanwezig maar kosten 2 euro per potje. Huisje is prima , echter geen schaduw plek dus wel iets behelpen. Echter de matrassen zijn om te janken , elke dag rugpijn. Maar airco en wasmachine en vaatwasser zijn top. Grote zwembaden zijn erg druk , de kleinere erom heen echter lekker rustig. Dicht bij ons huisje zou er ook een zijn , echter doe staat al jaren droog , dus kan je niet gebruiken. Bij het zwembad in zone 5 hebben we 2 keer een andere badmeester gehad , waarvan een dikkere meneer die heel vriendelijk was , en 1 wat jongere kemphaan, liep rondjes , sloeg op alles wat hij tegen kwam , trok aan de railingen , gooide met de bedjes , gooide met de deuren van de wc’s , en gluurden naar mijn vrouw onze dochters en andere vrouwen, echter wel de beter uitziende dames , de vollere en oude dames sloeg hij over. Wij zijn zelfs eerder vertrokken, doordat onze dochters zich niet prettig voelden. Dan het eten …. Tja wat zal ik zeggen … best uitgebreid , ook best wel lekker , echter wel wat eentonig. Drinken tijdens het diner prima ( echte cola ) , echter tussendoor of na het eten dramatisch , vieze zoete nep cola het mag de naam cola niet eens dragen, maar ook de nep sprite , nep fanta allemaal bagger. Wij hadden all in dus dachten lekker een coctailtje nemen , nou het was automaten troep , met veel ijs en water , met als klap op de vuurpijl kregen we die bende ook nog in kartonnen bekers , want de glazen waren op …maar als ik ging betalen werd er wel met een Shake beker gemaakt. Ook moesten we 4 dgn doen met 2 handdoeken per persoon , wat erg weinig is. Onze dochter haar t shirt is ook verdwenen tijdens het tussendoor verschonen van het beddengoed, uiteraard niet meer terug gekregen. Animatie voor de kinderen gaat tot veel te laat door , waardoor wij al op tijd afhaakten. Bij aankomst waren wij net te laat voor het avondeten 21:45 kwamen wij aan , echter hadden ze geen mogelijkheid om iets te eten. Oja de top was even bij de supermarkt op het park wat halen ….. nou daar is het pure oplichting 6 pizza’s ( diepvries ) en 6 blikjes cola moest ik 69euro aftikken. De dag erna nog maar wat flessen cola en nestea gekocht ( doordat je overdag alleen maar vullis drinken kon krijgen ) 1 fles cola 2,50 en nestea 3,50. Dus voor ons eens maar nooit meer , en zullen het ook zeker niet aanraden. Mocht je het filmpje willen hebben , waarin je ziet welke badmeester , en hoe hij keek wilt hebben , stuur jullie e-mail adres maar stuur ik het filmpje op.

Beoordeling 2022-08-24 11:50:37

Beste Ferry, Bedankt voor je review. We vinden het erg jammer om te lezen dat jullie een mindere ervaring hebben gehad. Wij proberen altijd klaar te staan voor onze gasten en eventuele ontevredenheden direct op te lossen. We betreuren het dan ook dat jullie het gevoel hadden bij ons niet terecht te kunnen met jullie klachten. Verder zijn we zijn niet op de hoogte van een badmeester die naar vrouwen gluurt. Normaal gesproken nemen de badmeesters hun werk zeer serieus en houden ze de zwembaden in de gaten en wie er in de zwembaden is. Uiteraard vinden we het jammer als jullie deze indruk hebben gekregen en hadden we dit graag geweten terwijl de gasten hier waren, zodat we de situatie konden bekijken. Hoe dan ook zullen we deze situatie intern bespreken en de badmeesters hierover aanspreken. Jullie opmerkingen nemen we ook allemaal ter harte zodat we onze service in de toekomst kunnen verbeteren. Onze oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Jill Langer, Guest Manager

Rachel Van den Berg

il y a 1 maand surG_Google Google

2/5

Heel groot park. All in geen aanrader. Eten is wel goed maar niet variërend, soms ook koud. Je kunt van je all in alleen gebruik maken in het restaurant. In de ochtend van 8 tot half 11 in de middag van 13 tot 15 en in de avond van 18.30 tot 21.30. Verder kun je nergens iets halen tussendoor. Op drinken na. In het restaurant tap je echte cola uit de automaat, goed te drinken. Bij de bar en zwembad is het hele zoete troep met cola smaak, althans dat moet het voorstellen. De cocktails zijn net limonade zonder alcohol. Ook zijn er super veel Engelsen die de hele dag door zuipen. Wij hadden een huisje wat op zich prima is met een wasmachine, keuken met koelkast etc. We hadden 3 slaapkamers, waarvan wij dachten dat er per slaapkamer 2 slaap plekken zouden zijn. 1 slaapkamer stond maar 1 bed. De 6e plek bleek op de doorgezakte bank te zijn. De matrassen zijn vies en zo doorgezakt dat je de veren voelt. De handdoeken worden volgens het bordje 1 keer per 3 dagen verschoond. Dit gebeurde niet en dus na een telefoontje met de receptie kwamen we er achter dat het om de 4 dagen was. Kortom 4 dagen doen met 2 handdoeken pp. Wassen was geen optie geen plek of rek om op te hangen. Zwembad overvol. Voor de jeugd weinig te doen (kids tussen 14 en 19) de animatie super slecht, tot 22.30 was voor de kleine kids en dan nog een klein uurtje voor de volwassenen. Wat top was waren de kleinere zwembaden rondom de huisjes. Het eiland zelf heeft super veel mooie plekjes en dat maakte onze vakantie toch nog top!

Beoordeling 2022-08-23 10:51:43

Beste Rachel, Bedankt om een review voor ons achter te laten. We vinden het fijn om te vernemen dat jullie het domein mooi vonden en dat jullie tevreden waren over het huisje. Jammer dat jullie daarin toch ook enkele tekortkomingen ondervonden, onder meer in verband met het comfort van de bedden. We kijken dit zeker na, want jullie comfort vinden we uiterst belangrijk. Onze receptie staat altijd klaar voor jullie, ook voor als jullie extra handdoeken willen. We noteren jullie feedback in verband met onze all-informule en onze kinderanimatie. Ons doel is om onze gasten, jong en oud, een fijne vakantie aan te bieden. Dankzij jullie feedback weten we weer een beetje beter wat onze gasten verlangen en wat we kunnen doen om die droomvakantie waar te maken. Hopelijk denken jullie toch met mooie herinneringen aan jullie verblijf terug en mogen we jullie in de toekomst nogmaals verwelkomen. Met vriendelijke groet, Jill Langer, Guest Manager

Marc van Roekel

il y a 1 maand surG_Google Google

4/5

Mooi vakantiepark op afgelegen locatie in het noorden van Fuerteventura bij mooie rotskust, met name voor surfers. We kwamen hier omdat we graag een ruime accomodatie met kookgelegenheid wilden voor ons vijfen, met de faciliteiten van een hotel. Leuke zwembaden voor de kids en prima andere voorzieningen. Wij hadden een huurauto, dat is aan te raden. Dorp met horeca ligt op 10 minuten rijden. Grotere plaats Coreljas op circa 25 minuten. Regulier zandstrand op circa 20 minuten. De primaire faciliteiten worden goed onderhouden. Villa is netjes. Paar mieren in de keuken maar daar is ook geen houden aan. Paar kleine buitenbaden waren gesloten, dringend onderhoud nodig. Toplaag trottoirs brokkelt af, dat is erg zonde voor de uitstraling. Groen wordt zo goed mogelijk instand gehouden maar heeft op deze locatie veel water nodig.

Beoordeling 2022-08-24 11:50:26

Beste Marc, Bedankt voor deze beoordeling. Fijn dat jullie genoten hebben van een aangenaam verblijf bij ons en dat jullie tevreden waren met onze comfortabele accommodatie. We noteren jullie feedback en nemen deze zeker mee. Bedankt voor het melden. Hopelijk was jullie verblijf verder geheel naar wens. Met vriendelijke groet, Jill Langer, Guest Manager

Nicci Severens

il y a 3 maanden surG_Google Google

3/5

Leuk huisje, lekker bed, vriendelijk personeel.

Beoordeling 2022-06-24 10:50:45

Beste Nicci, We waarderen het zeer dat je de tijd nam feedback voor ons achter te laten. Fijn dat de ruime accommodatie u beviel en dat de catering naar wens was. We zijn er blij mee dat de vriendelijkheid van onze medewerkers niet onopgemerkt is gebleven. Het compliment delen we met het team. Met vriendelijke groet en graag tot ziens, Jill Langer, Guest Manager

Even geduld...