Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf 340
Bekijk prijzen
Boek uw vakantie
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Les Terrasses d'Hélios
Appartement 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 10/12/2022 tot 12/12/2022
contactYourManagerTitle
contactYourManagerText
vanaf340
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Terrasses d'Hélios

5

61.2 %

4

28.4 %

3

4.4 %

2

1.5 %

1

4.4 %
4.4

Zeer goed

338 beoordelingen

Daisy Quispel

il y a 7 maanden surG_Google Google

5/5

Mooi complex. Goed bijgehouden. Sauna door de week overdag rustig. Zwembad ligt er wel naast dus als de kinderen later in de middag vrij zijn hoor je ze wel maar er kwamen er niet veel. Complex is redelijk op de berg maar makkelijk om naar beneden te lopen of met de bus te gaan. Er rijdt savonds een gratis retourtaxi va het hotel. Personeelvriendelijken capabel.op zelfde plek supermarkt en restaurant met goede pizza.

Beoordeling 2022-05-10 12:45:00

Hallo Daisy Quispel,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is verheugd te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken ernaar uit om u snel weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groeten,

Het Pierre & Vacances team

Marcel Blokland

il y a 8 maanden surG_Google Google

4/5

Prima verblijf gehad in dit complex

Beoordeling 2022-05-10 12:47:59

Hallo Marcel Blokland,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is verheugd te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken ernaar uit om u snel weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groeten,

Het Pierre & Vacances team

Marcel Blokland

il y a 8 maanden surG_Google Google

4/5

Prima resort. Veel faciliteiten. Goed uitgeruste appartementen en prima service

Beoordeling 2022-05-10 12:48:30

Hallo Marcel Blokland,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is verheugd te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken ernaar uit om u snel weer te zien in onze residenties!

Met vriendelijke groeten,

Het Pierre & Vacances team

Dave Jonker

il y a 9 maanden surG_Google Google

3/5

Mooie kamers maar slechte wifi en warm water douche is lauw dat kan zeker beter

Beoordeling 2022-05-10 12:50:20

Hallo Dave Jonker,

Dank u voor uw commentaar, we zijn blij te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons park.
Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de relevante teams.

We kijken er naar uit om u weer te zien in onze parken!

Met vriendelijke groet,

Het Center Parcs team

Sjoerd van Gils

il y a 10 maanden surG_Google Google

4/5

Mooie appartementen met goede voorzieningen. 3 kamer appartement voor 6 personen is voor 4 personen net aan, alles is erg krap.

Beoordeling 2022-02-24 14:02:57

Hallo Sjoerd van Gils,

Dank u dat u de tijd heeft genomen om ons te schrijven! Het hele team is blij te lezen dat uw verblijf goed is verlopen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer op onze parken te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het Pierre & Vacances team

Even geduld...