Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 06/07/2022 tot 08/07/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 06/07/2022 tot 08/07/2022
Pierre & Vacances Premium
Premium residentie Les Fermes du Soleil
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer2 nachten van 06/07/2022 tot 08/07/2022

vanaf172
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Les Fermes du Soleil

5

56.1 %

4

34.2 %

3

5.3 %

2

1.3 %

1

3.1 %
4.4

Zeer goed

228 beoordelingen

Henriette Van Drongelen

il y a 5 maanden surG_Google Google

5/5

Al meedere jaren ons stekkie voor een heerlijke wintersport vacantie. Aardig personeel, mooie apartementen. Klein min puntje alleen franstalige zenders.

Beoordeling 2022-02-22 15:14:12

Hallo Henriette Van Drongelen, Dank u voor uw opmerking, we zijn blij te lezen dat uw verblijf in ons park goed is verlopen. Uw feedback is erg belangrijk om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. U kunt er zeker van zijn dat uw bericht zal worden doorgegeven aan de betrokken teams. We kijken ernaar uit om u weer te zien in onze parken! Met vriendelijke groet, Het Pierre & Vacances team

Robert van de Werken

il y a 5 jaren surG_Google Google

3/5

Prima locatie, vlakbij centrum. Met skibus paar minuten naar de piste.Bij aankomst te weinig plaats om je auto bij de receptie te parkeren. Vervolgens maar zien waar je je auto kwijt kan voor de rest van de week. (Parkeerplaats in de kelders zijn tegen betaling beschikbaar en aan te raden, echter met een auto hoger dan 1.90 kom je er niet in) Appartementen zijn compleet. Schoonmaak kan beter! Stuk of wat flesjes bier van de vorige huurders in een kastje waren een aangename verrassing, maar dat halve brood aan kruimels in de uitklapbare tafel was voor mij niet nodig. Verder zijn de appartementen echt te klein voor 4 volwassenen en een baby!

Rik Grooten

il y a 5 jaren surG_Google Google

4/5

Mooie kamers en leuke extra's als een zwembad en een gym. Wifi is niet goed voor mensen uit de 21ste eeuw.

Jean-Pierre Solimeis

il y a 2 dagen surG_Google Google

5/5

Good👍

Laurence Coquillat

il y a 3 maanden surG_Google Google

5/5

Beoordeling 2022-03-30 14:57:59

Bonjour Laurence Coquillat, Merci d'avoir pris le temps de nous écrire ! Toute l'équipe est ravie de lire que votre séjour s'est bien déroulé. Au plaisir de vous revoir prochainement dans nos résidences ! Bien à vous, L'équipe Pierre & Vacances

Even geduld...