Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer1 nacht van 03/10/2022 tot 04/10/2022
Boek uw vakantie
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer1 nacht van 03/10/2022 tot 04/10/2022
Pierre & Vacances
Residentie Estartit Playa
Appartement Standaard 4 personen - 1 slaapkamer1 nacht van 03/10/2022 tot 04/10/2022

vanaf45
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Estartit Playa

5

43.0 %

4

38.6 %

3

11.0 %

2

3.5 %

1

4.0 %
4.1

Zeer goed

835 beoordelingen

LukeMK7

il y a 1 week surG_Google Google

4/5

Prima kamer en verblijf gehad, echter was de douche wel heel erg klein en was het best gehorig door het pand heen.

Monique Van Der Draai

il y a 1 week surG_Google Google

4/5

Prima verblijf, we waren blij dat we uitzicht hadden op het zwembad en niet aan de weg zaten. De klachten werden serieus genomen zoals een niet werkende airconditioning en een riool lucht , beide zijn dezelfde dag nog opgelost. Verder was het schoon en van alle gemakken voorzien. Genoeg beddengoed en handdoeken Als ik dan toch een minpuntje mag melden dan is het het keukengerei dat was behelpen met maar 1 steelpan en 2 koekenpannen . We hebben een topvakantie gehad.

naomi zandstra

il y a 1 week surG_Google Google

5/5

Locatie was geweldig, in een paar minuten op het strand of bij de winkels en restaurants. Appartement heerlijk, modern, sfeervol en schoon. Keuken basic uitgerust maar voldoende om een simpele maaltijd te bereiden. Fijne koelkast waar een hoop in kan, airco op orde, badkamer meer dan prima. Personeel is heel vriendelijk, we hadden een teleurstelling qua kamer en de dame achter de balie heeft ons heel goed geholpen om dit recht te zetten. Zwembad een beetje koud maar erg schoon, mochten we ooit nog eens estartit bezoeken dan zullen we zeker terugkomen!

Peter van der Schrier

il y a 3 weken surG_Google Google

5/5

Mooi appartement

Beoordeling 2022-09-13 14:50:40

Beste Peter Van Der Schrier, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad en heeft genoten van het mooie appartement. Hartelijke groet, L’Estartit Playa team

Bart Ph

il y a 2 maanden surG_Google Google

4/5

Mooie ligging direct bij het strand en winkels. Mooi appartement met keuken. Badkamer is erg klein. Hygiene kan beter, je ruikt de afvoer van de badkamer.

Beoordeling 2022-07-09 16:50:30

Beste Bart Ph, Bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat u zo genoten heeft van onze appartementen en dat u ook onze ligging een groot pluspunt vond. Het spijt ons dat de afvoer onaangenaam rook.. Aarzel niet om dat een volgende keer te melden aan de receptie, dan kunnen we voor een oplossing zorgen. Met vriendelijke groet, L’Estartit Playa team

Even geduld...