Boek uw vakantie
Studio Standaard 2 personen - Balkon1 nacht van 04/10/2022 tot 05/10/2022
Boek uw vakantie
Studio Standaard 2 personen - Balkon1 nacht van 04/10/2022 tot 05/10/2022
Pierre & Vacances
Residentie Blanes Playa
Studio Standaard 2 personen - Balkon1 nacht van 04/10/2022 tot 05/10/2022

vanaf41
Bekijk prijzen

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen Blanes Playa

5

51.1 %

4

29.3 %

3

10.1 %

2

4.2 %

1

5.4 %
4.2

Zeer goed

615 beoordelingen

mijke _

il y a 3 dagen surG_Google Google

4/5

We hadden een studio met een prachtig uitzicht. Kamer was prima. We begrepen niet dat we geen bed hadden, maar de slaapbank was prima. Met 10 minuten lopen ben je op de boulevard van Blanes. Gezellige stad waar genoeg te doen is.

Jesse Lam

il y a 6 dagen surG_Google Google

4/5

Kamer is mwah, niet echt schoon bij aankomst. TV is alleen in spaans / Frans. Wat niet een super ramp is. Voor de rest hele fijne locatie en oke service.

Bert Wolbert

il y a 2 maanden surG_Google Google

5/5

Mooi appartement op een prima locatie. Zeer centraal gelegen aan de boulevard Prima prijs kwaliteit verhouding. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam bij de receptie. Zeker een aanrader voor een volgende keer.

Beoordeling 2022-07-12 12:50:18

Beste Bert, Hartelijk dank voor uw feedback. Het doet ons veel plezier te lezen dat u een leuke ervaring heeft gehad bij ons. Fijn dat u onze ligging en gunstige prijs-kwaliteitverhouding op prijs stelde. Bedankt voor de complimenten aan ons team, we laten zeker niet na deze te delen. Hartelijke groet, La Dirección

Michel Keizer

il y a 4 maanden surG_Google Google

4/5

Mooie locatie voor een spotprijsje. Studio was verder prima met wat kleine aantekeningen.

Beoordeling 2022-06-04 12:50:16

Beste Michel, Bedankt voor uw fijne beoordeling. Super dat u zo genoten heeft van onze mooie ligging en dat u onze gunstige prijs-kwaliteitsverhouding in de verf zet. Hopelijk heeft u genoten van de studio, ondanks de kleine aantekeningen. Met vriendelijke groet en graag tot ziens, La Dirección

geert-jan van dijk

il y a 10 maanden surG_Google Google

5/5

Mooi appartement en niet duur in het na seizoen.

Even geduld...